- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
-
guga
Közösségépítő
-
guga
Közösségépítő
-
lesaux
veterán
-
jeges
senior tag
szolnokon a 90es években hihetetlen mozgalmas zenei élet volt. a ''központi'' kocsmák törzsközönségének jelentős százaléka valamely zenekar tagjaként koptatta a húrokat vagy éppen a bőröket. persze mindenki ismert mindenkit, néha bizonyos zenekarok tago(ka)t cseréltek egymással. volt ott minden a rock-and-rolltól kezdve a glam-en, speed-en, punk-on keresztül a death/black vonalig minden.
mi anno egy volt osztálytársammal, és egy harmadik sráccal alapítottunk zenekart. a formáció hamar szétesett, de mindhárman sokáig ügyködtünk még különböző alkalmi vagy állandó együttesekben. a volt dobosunk ma is énekel egy raggie-zenekarban, az énekes srácot pár éve a tévéban láttam, valami számomra ismeretlen nótát énekelt egy reggeli műsorban. nem volt nehéz zenekart találni akkortájt arrafelé, ha az embernek volt egy hangszere.
...
a következő egy trash-közeli élmény volt, fellépések nélkül (hál'stennek
)
később vagy két évig nyomtuk egy rock-zenekarban. más stílus, más társulat.
még később egy év egy harmadik társulatnál (múltkor hallottam róluk, hogy londonban muzsikálnak mostanság).
...
a zenében az a siker, hogy zenélsz. saját örömödre. társakkal vagy egyedül, másoknak vagy magadnak. mint gombóc artúr: ''kerek csokoládé, lyukas csokoládé...'' -
guga
Közösségépítő
-
ALI_G
veterán
a második linkelt képen a felső lehetett volna az első lemezetek...ööö......akarom mondani kazettátok borítója
Nagyon komoly a kép. 
-
vadvi
csendes tag
\m/
ez kurvajó lett! -
guga
Közösségépítő
Nade az N/A az Not Available. Hogy jön ez a fenti szövegkörnyezet(ek)hez?
sehogy 
Miért kéne valahogy is jönnie
látod mit tesz az írói szabadság?
Egy időben ezzel bosszantottam a topiktársaimat, hogy minden mondatot ezzel a szóval fejeztem be és akik olvasták a topikot csak vakarták a fejüket, hogy mi a frász az az enpera
Aki nem bírta tovább cérnával, de lebőgetni sem akarta magát azzal, hogy nyilvánosan rákérdez, az küldött egy mailt, hogy te mi az az enpera

-
Andie
őstag
Nade az N/A az Not Available. Hogy jön ez a fenti szövegkörnyezet(ek)hez?
Amúgy
az iráshoz, jót mulattam rajta.
Már küldöm is a linket öcsémnek, aki ugyancsak 2 éve nyúzza már a gitárt, de nekem már sok sok számot (vagy részletet) eljátszott. Jól tolja a srác. (tank, ossian, füstavizen, de végig!, stb) -
guga
Közösségépítő
-
Vérboci
addikt
-
guga
Közösségépítő
Ha gondolod átadom a babéromat, mert van még annyi időm, hogy szerkesszem a hozzászólásomat, kitörlöm és beírok valami badarságot

-
Latissimus Dorsi
senior tag
-
guga
Közösségépítő
-
Vérboci
addikt
Mijapicsa az az enpera, hogy hatszor is szerepel?
Beírtam a gugliba vazz, erre az összes találat mind Guga nevéhez fűződik.
-
Vamp
senior tag
Kolléga!
Én jelentem, dobolok, majd nyomok be videót.
Grat az íráshoz, ez ''beszarás''

-
guga
Közösségépítő
-
harry
veterán
-
guga
Közösségépítő
Két basszus egy csárdásban
ez már több a soknál 
-
harry
veterán
Király vagy, elismerésem
Érdekes történet, de tetszetős. Egyelőre én is csak tanulok (bass gitár, a fontos elem
), havert tudnánk használni énekesként, de az osztályban nem nagyon vannak ilyen beállítottságú tagok. De valamit majd összehozunk. -
Maestro85
tag
hát ez iszonyat király lehetett! én bass gitáros vagyok, és még gitárom is van
nekem is voltak hasonló szerencsétlenkedéseim nevenincs zenekarral egy garázsban, szembeszomszéd feljelentésekkel, meg ilyenek! szóval minden tiszteletem! iszonyat jókat röhögtem az írásodon!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HP X360 11 G7- Intel N6000/8GB RAM/ 11.6" HD érintőkijelző, passzív hűtés - garanciával
- AKCIÓ! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hozzám ez áll a legközelebb az összes közül.

az iráshoz, jót mulattam rajta.