Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- bitpork: Nagy dilema
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeges
senior tag
szolnokon a 90es években hihetetlen mozgalmas zenei élet volt. a ''központi'' kocsmák törzsközönségének jelentős százaléka valamely zenekar tagjaként koptatta a húrokat vagy éppen a bőröket. persze mindenki ismert mindenkit, néha bizonyos zenekarok tago(ka)t cseréltek egymással. volt ott minden a rock-and-rolltól kezdve a glam-en, speed-en, punk-on keresztül a death/black vonalig minden.
mi anno egy volt osztálytársammal, és egy harmadik sráccal alapítottunk zenekart. a formáció hamar szétesett, de mindhárman sokáig ügyködtünk még különböző alkalmi vagy állandó együttesekben. a volt dobosunk ma is énekel egy raggie-zenekarban, az énekes srácot pár éve a tévéban láttam, valami számomra ismeretlen nótát énekelt egy reggeli műsorban. nem volt nehéz zenekart találni akkortájt arrafelé, ha az embernek volt egy hangszere.
...
a következő egy trash-közeli élmény volt, fellépések nélkül (hál'stennek)
később vagy két évig nyomtuk egy rock-zenekarban. más stílus, más társulat.
még később egy év egy harmadik társulatnál (múltkor hallottam róluk, hogy londonban muzsikálnak mostanság).
...
a zenében az a siker, hogy zenélsz. saját örömödre. társakkal vagy egyedül, másoknak vagy magadnak. mint gombóc artúr: ''kerek csokoládé, lyukas csokoládé...'' -
ALI_G
veterán
a második linkelt képen a felső lehetett volna az első lemezetek...ööö......akarom mondani kazettátok borítója
Nagyon komoly a kép.
-
vadvi
csendes tag
\m/
ez kurvajó lett! -
guga
Közösségépítő
Nade az N/A az Not Available. Hogy jön ez a fenti szövegkörnyezet(ek)hez?
sehogy
Miért kéne valahogy is jönnielátod mit tesz az írói szabadság?
Egy időben ezzel bosszantottam a topiktársaimat, hogy minden mondatot ezzel a szóval fejeztem be és akik olvasták a topikot csak vakarták a fejüket, hogy mi a frász az az enpera
Aki nem bírta tovább cérnával, de lebőgetni sem akarta magát azzal, hogy nyilvánosan rákérdez, az küldött egy mailt, hogy te mi az az enpera -
Andie
őstag
Nade az N/A az Not Available. Hogy jön ez a fenti szövegkörnyezet(ek)hez?
Amúgyaz iráshoz, jót mulattam rajta.
Már küldöm is a linket öcsémnek, aki ugyancsak 2 éve nyúzza már a gitárt, de nekem már sok sok számot (vagy részletet) eljátszott. Jól tolja a srác. (tank, ossian, füstavizen, de végig!, stb) -
guga
Közösségépítő
válasz
Latissimus Dorsi #9 üzenetére
Ha gondolod átadom a babéromat, mert van még annyi időm, hogy szerkesszem a hozzászólásomat, kitörlöm és beírok valami badarságot
-
erdey_a
addikt
Mijapicsa az az enpera, hogy hatszor is szerepel?
Beírtam a gugliba vazz, erre az összes találat mind Guga nevéhez fűződik. -
Vamp
senior tag
Kolléga!
Én jelentem, dobolok, majd nyomok be videót.
Grat az íráshoz, ez ''beszarás'' -
guga
Közösségépítő
Két basszus egy csárdásban
ez már több a soknál
-
harry
veterán
Király vagy, elismerésem
Érdekes történet, de tetszetős. Egyelőre én is csak tanulok (bass gitár, a fontos elem
), havert tudnánk használni énekesként, de az osztályban nem nagyon vannak ilyen beállítottságú tagok. De valamit majd összehozunk.
-
Maestro85
tag
hát ez iszonyat király lehetett! én bass gitáros vagyok, és még gitárom is van
nekem is voltak hasonló szerencsétlenkedéseim nevenincs zenekarral egy garázsban, szembeszomszéd feljelentésekkel, meg ilyenek! szóval minden tiszteletem! iszonyat jókat röhögtem az írásodon!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Valamikor siheder nyikoromban (sic) volt egy Jolana szólógitárom és azzal kezdődött rockzenei...
- Slot1 Processzor
- HP ProBook 430 G8, 13,3" FHD IPS, I5-1135GU CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év
- HP ProBook 430 G6, 13,3" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év g
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garanc
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest