- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyurry
csendes tag
"iTunesba kilehet tölteni ID3 tagokat... Elég egyszerűen... Mért nem csinálod meg őket?"
1) Azért nem, mert van kb 600-700 albumom, amiből egy csomó zene nem is kiadott album.
nincs felesleges 250-300 szabad órám, hogy beirogassam az adatokat.2) Szerinted milyen képet tegyek be mondjuk egy privát felvételhez?
3) Az ID3 tag nagyon jó dolog, de akkor lenne értelme, ha gyárilag ki lenne töltve.
Erre a legjobb példa, hogy a Pink Floyd: Meddle albumát a hetvenes évektől kezdve kiadták 2 évente. Honnan tudjam én, hogy az én MP3-am pontosan melyik kiadás.4) Nekem van egy jól bevált struktúrám, és nem viccből töltöttem anno órákat, hogy könyvtárba rendezzem a zenéimet. Pl. ha moldvai csángó népzenét akarok hallgatni, akkor csak annyit kell tennem, hogy bemegyek a népzene/moldvai könyvtárba, míg az id3 tag alapján az ipoddal rá kéne keresnem, hogy folk, és minden egyebet is kidobna.
Sokszor nem tudja az ember az album, vagy a szerző nevét, és a típusbesorolás nem elég.
Ha könyvtárba hagyhatnám azt mondhatnám, hogy barátom játszd le az összes fájlt a moldvai könyvtárban (de csak abban), vagy a népzenében (de csak abban), amire az ID3 nem ad lehetőséget. A könyvtár végtelen mélységig lehetőséget ad a rendszerezésre, az ID3 csak annyit, amennyit az előre meghatározott attributumokban beállíthatsz.
Ha ez nem így lenne, akkor lehetne egyszerű converter programot írni, ami legenerálja a könyvtárakból az ID3 taget.A rendszer fogyatékosságait még csak felsorolni is szörnyen sok.
És akkor arról nem beszéltem, hogy a zenéim nem hozzáférhetőek más gépről és ami még szomorúbb, követhetetlen, hogy mit sikerült felraknia az IPOD-ra és mit nem, hisz valamiről ad "cannot convert" hibaüzenetet, de valamiről azt sem.De ha itt annyira szeretitek az IPOD-ot, ezennel felajánlom eladásra fél éves, kifogástalan garis fekete IPOD Classic 160GB-omat tokkal 50ezer Ft-ért.
Én pedig veszek inkább egy ilyet:
http://www.dabs.ie/products/archos-5-500gb--hd--internet-6B1D.html
Nem olcsó, de legalább használható.
-
geezer
aktív tag
"Ennyit az MP3ról..."
A válasz: Cowon (lehet D2, vagy még inkább S9, vagy sok más).
Az S9-esemen az mp3-ak olyan gyönyörűen szólnak, hogy az embernek irreálisan nagyra tud tágulni a szeme a csodálkozástól (Sennheiser fülessel leginkább).
És akkor még ugye erre ver rá egy jobbfajta FLAC zene ugyanezen a lejátszón.
De a lényeg, hogy van olyan, ahol a sima mp3 is jól szól.
Jobban, mint az ipod-on.
De ettől függetlenül kellemes kis gépnek tűnik, gratula hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged