Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
`"Utálom az Apple fan-eket" klubra gondolsz? Mert nem mind1
`
-Ha utalod az Apple fanokat, akkor miert jarsz olyan forumokra ahol ott vannak?
`Apple-lel semmi bajom nincs, azt leszám0tva, hogy brutálisan túlárazzák a termékeiket, ha tehetik`
-Ez egy szep ertelmes mondat
Gondold at ujra.Amugy komolyra forditva a szot, nem az Apple termekei dragak, hanem a fizetesek alacsonyak, illetve magasak az adok.. Mellesleg konkurens cegek termekei sokszor dragabbak mint az Apple, de ez minden Apple hirnel elokerul. Sebaj..
-
Touch-ko
őstag
Ohh, Te meg elsz? Azt hittem vegleg kitiltottak mar..
Jah tudom, hogy utalod az Apple-t es mindig idejarsz... evek ota... mikor unod meg?
Szerintem koltozz ossze Halkow-val meg Azopi-val, alapitsatok egy `utalom az Apple` fan klubbot es maradjatok tavol ezektol a hirektol..
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
`