Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
zacci
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia,
Koszi! Valahogy sejtettem 8(
Ugy latom a csomagok nem elerhetoek. opkg update hibat dob.Igaz, hogy csak zenek vannak az ssd-n, igy csak sokara fog belassulni, de egy openwrt alatt futo masik wrt3200 routeremen aktivan hasznalok egy masik ssd-t. Ott majd megprobalom, csak elotte ujra kel raknom az egeszet, mert megszunt a telepitett disztri es mar a csomagok sem erhetoek el.
udv,
zacci -
zacci
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
thx!
Ha a Trim-nél Available szerepel, akkor az azt jelenti, hogy használja is ?
üdv,
zacci -
zacci
aktív tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szia Intruder2k5,
Koszi szepen az infot! Akkor feltolom, max. ujra beallitok mindent.
USB3-as diszkkel kb. milyen ativetelre szamithatok ?
Most hirtelen egy ntfs-re formazott ssd-t dobtam ra. Ahogy gondoltam, nem egy kapkodo idegbeteg 8)udv,
zacci -
zacci
aktív tag
Szia Intruder2k5,
Jelenleg a v3.4.3.9L-100_56960f9 Padavan verziot hasznalom egy R3G-n. Oszinten szolva nem is neztem korbe, csak az elso linkre rabokve (https://logout.hu/bejegyzes/szoszo94/xiaomi_mi_router_3g_padavanra_fel.html) feldobtam ezt a verziot. Spec okbol kellett meg egy dlna a halozatra, ami most mukodik is, de azzal szembesultem, hogy az smb meg a regi v1 verzio.
Az altalad ajanlott verzio gond nelkul feldobhato a v3.4.3.9L-100_56960f9 verzio fw menujebol ?
Ha igen, kell konfig reset ?
Abban mar ujabb az smb es van benne minidlna ?Oszinten, eredetileg egy egyszeru openwrt-t akartam felrakni, de mar latom, hogy belefutottam a csobe ezzel a padavannal
Sok jo dolog van benne, ami viszont szamomra tok felesleges. Meg a wifi sem kell (ki is van kapcsolva). Most mar mind1, csak mukodjon az smb es a dlna, mas nem erdekel 8)thx!
udv,
zacciui.: Na, latom a screenshotokon, hogy van benne minidlna. A sambarol viszont nem derul ki, hogy hanyas verzio 8(
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Sok jo dolog van benne, ami viszont szamomra tok felesleges. Meg a wifi sem kell (ki is van kapcsolva). Most mar mind1, csak mukodjon az smb es a dlna, mas nem erdekel 8)