- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #110 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget! Sikerült mind a kettő routerre felrakni a padavant, a wol is működik rendesen, viszont a nyomtatómat nem sikerült megosztani. Egy régi HP 1018-am van, találtam is hozzá leírást viszont a linux eléggé ismeretlen számomra. Igaz ez a leírás 1022-höz van, de ugyanitt van firmware az én nyomtatómhoz is. Annyit ki sikerült hámozni, hogy fel kell tenni hozzá az entware-t majd utána abból a firmware-t a nyomtatóhoz ha jól értem. Az viszont már nem tiszta, hogy ha felrakom ezt az entware-t egy pendrive-ra majd arra le töltöm a firmware-t amit onnan töltene be amikor bekapcsolom a nyomtatót, akkor hogyan csatlakoztatom a routerhez magát a nyomtatót mert ugye csak egy usb port van. Esetleg fel lehet rakni valahogy ezt a firmware-t magára a routerre is? Vagy ha nem akkor a lenti ap módban üzemelő routerbe dugott penre felrakva de a fenti routerbe dugott nyomtatóval működne? Vagy rosszul értem az egészet? Ez lenne a cikk hozzá: [link]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged