- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ismét
(#315) lapa
"szorítani (végülis hosszabbításként) a második kupac csövet"
"ha pár méretes csavarral össze vannak feszítve meg nyálazva"ezeket nem igazán értem. hogy néznének ki az érinkezési felületek. hengerpalástok kell hogy egymásnak érinkezzenek. azokat a felületeket ki kell munkálni.
nem értem a pusztán egymásnak szorításokat. akkor egy érintő egyenes mentén van csak közös találkozási felület....
"alu rúdba hosszú likat fúrni (majdnem az aljáig),"
ha én 10 centinél többet tudnék fúrni az alumíniumban, heveny orális önkielégítésbe kezdenék....
ha biztos lettem volna a 10-ben, de még a 7-ben (és él menti sikeres fúrésban), nem marattam volna, hanem fúrkáálással csináltam volna egy 4 emeletes hűtőt. ki is néztem einhall állványos dögöket. meg másokat is. de nem mertem megvenni, mert féltem a kudarctól...(#317) V.Dave
félig tudod jól. nekem van mindkét tápból. a 400-asnak valóban 1*(6+2) van. a 460-asban 2 db....
Új hozzászólás Aktív témák
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Path of Exile 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1 humoros
- Suzuki topik
- Projektor topic
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Windows 11
- Netfone
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest