Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Köszönöm a képeket!
Sajna most nem találom a szereléskor készült képeket.
Nálad fég parapet van a falban, ennél a megoldásnál a parapet maga tartja a konvektort, a parapetre három csavarral van felrögzítve a konvektor és így a tömítettség is elviekben tökéletesen rendben van.Ez van a falban:
A bekarikázott három csavar rögzíti a konvektort a parapethez, a nyíllal jelölt tömítés tömít a konvektor és a parapet között.
A lamparté szerintem rosszabb megoldás.
Nálam ez van a falban:
A szoba falán belül pedig a nyíllal jelölt hátlap felcsavarozva, amin belülről van átdugva az előző képen nyíllal jelölt csődarab.
Abban a csődarabban van a tömítés, ami elviekben a hődobbal összezár, mikor fecsavarozod a hátlapra. A probléma itt az, hogy az a csődarab fixen van a hátlapban és ha a hődob vagy a hátlap valamiért nem oké, ferde, görbe stb, akkor a hődob és a parapet tömítése nem lesz megfelelő. Ellenben a féges megoldásnál, ahol a parapet és a hődob maga van összecsavarozva. Szerintem utóbbi sokkal biztosabb megoldás.
Nálam hiába volt jól rácsavarozva a hátlapra a hődob, a hődob és a parapet csatlakozása mégis rossz volt éppen az említett problémák miatt. Most viszont már rendben van. A hátlap és az említett csődarab közé tettem lemezgyűrűket, hogy kijjebb legyen a hődob felé, bekentem mindent hőálló pasztával, a kipufogócsövet is. Most betonbiztos, légmentes minden.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Viccrovat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hullanak a fejek az Apple-nél
- BMW topik
- Milyen videókártyát?
- One mobilszolgáltatások
- Trollok komolyan
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3650, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Nálam hiába volt jól rácsavarozva a hátlapra a hődob, a hődob és a parapet csatlakozása mégis rossz volt éppen az említett problémák miatt. Most viszont már rendben van. A hátlap és az említett csődarab közé tettem lemezgyűrűket, hogy kijjebb legyen a hődob felé, bekentem mindent hőálló pasztával, a kipufogócsövet is. Most betonbiztos, légmentes minden.