Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pushalias
üzenetére
A lényegre koncentrálva: alapállítás, a linux fényévekkel van lemaradva a windowstól. Erre hoz példákat. ezeket szépen páran megcáfoljuk. megmutatjuk érvelése hibáját, hibáit. Reakció, de a linux mégis le van maradva. Itt nem lehet mással foglalkozni, megmutatni neki miért nincs igaza, mint az ő egyenkénti érvelésével foglalkozni, ehhez. És azt speciel nem vitattam, hogy bizonyos területeken bizonyos okokból a linux hátrányban van a windows-zal szemben, azt vitattam, hogy fényévekkel van lemaradva. Hisz tudásra, képességekre még inkább előtte is jár, ergo amik a linux hibáiként vannak emlegetve azok nem a linux hibái, hanem a felhasználó lustaságáé, a fejlesztőké, azok üzletpolitikájáé, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
- Kuponkunyeráló
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Battlefield 6
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- További aktív témák...
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest