- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
#06658560 #200 üzenetére
Kb 2000-2001-ben ültem először Linux elé, azóta rendszeresen előszedem. Nem nem próbáltam ki minden disztrót és minden alkalmazást, de azért próbáltam már párat. Az általános tapasztalatom az, hogy desktop fronton használhatóságban a Linux rengeteget fejlődött, de nyomában sem volt egy aktuális windowsnak sem 2000-ben, sem 2013-ban és semmikor a két évszám között sem.
Nem azt mondom, hogy használhatatlan, sőtt van egy jópár terület ahová nagyon megfelelő a Linux (akár még a Windowssal szemben is), de ez nem a desktop, legalábbis, ha nem csak a legegyszerűbb feladatokat akarod megoldani.
Onnantól kezdve, hogy valaki vesz egy laptopot, OEM Windows Licensz van hozzá én semmi előnyét, értelmét nem látom egy Linuxnak.
Ja, előbb utóbb fogok venni egy Rspberry Pi-t, azon is Linux fut, tehát nem lehet azt mondani, hogy csípőből gyűlölöm a rendszert, úgy gondolom egyszerűen pragmatikus vagyok, és mindenhova a legjobb megoldást keresem, mentesen mindenféle ideológiáktól
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest