- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
joysefke
veterán
válasz
#06658560 #200 üzenetére
Kb 2000-2001-ben ültem először Linux elé, azóta rendszeresen előszedem. Nem nem próbáltam ki minden disztrót és minden alkalmazást, de azért próbáltam már párat. Az általános tapasztalatom az, hogy desktop fronton használhatóságban a Linux rengeteget fejlődött, de nyomában sem volt egy aktuális windowsnak sem 2000-ben, sem 2013-ban és semmikor a két évszám között sem.
Nem azt mondom, hogy használhatatlan, sőtt van egy jópár terület ahová nagyon megfelelő a Linux (akár még a Windowssal szemben is), de ez nem a desktop, legalábbis, ha nem csak a legegyszerűbb feladatokat akarod megoldani.
Onnantól kezdve, hogy valaki vesz egy laptopot, OEM Windows Licensz van hozzá én semmi előnyét, értelmét nem látom egy Linuxnak.
Ja, előbb utóbb fogok venni egy Rspberry Pi-t, azon is Linux fut, tehát nem lehet azt mondani, hogy csípőből gyűlölöm a rendszert, úgy gondolom egyszerűen pragmatikus vagyok, és mindenhova a legjobb megoldást keresem, mentesen mindenféle ideológiáktól
J.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Fire TV stick/box
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- DJI topic
- BestBuy topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Eladó arany színű Apple iphone 7 128GB / 12 hó jótállással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest