- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sing1ep1ayer
őstag
válasz
#06658560 #200 üzenetére
Ha mindig megtalálod a jó megoldást Linuxon, akkor neked is áll az ajánlatom.
Lehet próbálkozni. Cserébe én is megoldok bármilyen Windowsos problémát.
Egyébként én így frissítek Windows alatt, ha kell. Nem kell külön szórakozni a programokkal és ezek a rendszert sem szemetelik tele.
"kaptál már erre választ, van bővebb energiagazdálkodás is."
Megnéztem közben. Közelít, de még mindig nem az igazi.Mindenesetre elfogadható. Viszont csak KDE alól érhető el, szóval minden KDE nélküli, vagy más ablakkezelőt futtató disztró ezek szerint funkciószegény. Egyedül ez maradt állva a Windows ellen.
Mindezek mellett továbbra is állítom, hogy a Linux is egy remekül használható rendszer és én boldogan használom is, de jó lenne, ha rendesen kezelne minden hardvert és több beállításhoz férne hozzá a user anélkül, hogy a rendszer szétbarmolását kockáztatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8-16GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest