- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Sok sikert a vizesblokkhoz. Annyit csak megjegyzésként, hogy a memóriákra nem kellett volna pasztát tenni, oda csak simán a gap pad elég.
-
Vakegérke
félisten
"Majd szépen kívülről befele haladva, körkörösen minden csavart egyenletesen meghúzunk."
Ezzel vitába szállnék. Inkább belülről kifelé.
-
A magra rátenném, de a memóriáékra nem. Úgy tudom a mag üveggel(?) van bevonva azt nem eszi meg.
-
Infinight
csendes tag
Na ez lenne a lényeg, hogy egyenletesen melegedjen. Öröm volt ma látni a FurMarkban a grafikont, miszerint 15 perc BurnIn alatt 39-ről 53-ra melegedett a GPU. Megkockáztatom, szinte pontosan percenként melegedett egy fokot. Ellentétben az i5-tel. Az egyből felszalad 70-re és ott is ragad. alapjáraton persze jobb a helyzet.
-
Infinight
csendes tag
Ez a 4-es széria sem jobb ám. 4,2Ghz-ig stabil vagyok a 4670K-val, de így is olyan extrém mértékű hőingadozást szenved a proci (40 fokról hirtelen felmegy akár 70-re is, amint terhelést kap -vízzel ugyebár!
), hogy inkább hagytam a fenébe. Ezért gondolkodtam eddig is a kupakon.
Amint időm engedi, nekilátok. Cikked mentve, köszi a segítséget!
-
Igen a paszta miatt csökkent lényegében.
Penge és soha nem csináltam előtte. Hazahoztam, tuning, gép áramtalanította magát mert kb felforrt. Akkor kaptam elő egy új pengét és szépen lassan félbevágtam. Ma már nem tenném meg.... Gar ugrik és könnyen el lehet rontani. A türelemjáték velejárója az egésznek. a képeket nézd át, kell pucolóanyag is. -
Infinight
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Game Pass [2025] - Az augusztusi lista
- Jogász topic
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Filmvilág
- Sorozatok
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Sony DSC-HX300 digitális fényképező + 3 extra akksi + 8GB memóriakártya + Hama Star 700 állvány
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest