- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
Érdekes mód a Green Man Gaming-en már most is olcsóbb ~25%-al, így a Croft Edition csak £50.97 a Steames £67.19 helyett. Az igaz, hogy már nem ártana egy új vga is, a mostani 7870OC már kezd kevés lenni. A jelenlegi árak viszont olyanok, hogy ennyiért nem veszek (a kinézett vga cirka ~30e-el van az általam kívánt ár fölött, és még akkor is csak a nyitóárnál tartana, kössz, bányászat) így valószínű várakozó álláspontra helyezkedem.
Játékom nekem is van egy szakajtónyi, amihez még hozzá sem nyúltam
-
hunluki
senior tag
Érdemes kivárni, sőt szerintem manapság szinte "kötelező" ha nem akarod hogy lehúzzanak.
Majd ha kijön a GOTY összes kieggel rendesen megpatchelve és gyermekbetegségeit letudva, akkor jöhet egy sale alkalmával.Előzőeket is így vettem meg, talán 10-10 euró magasságában.
Van még így is kb egy életre elég játék a könyvtárban, én meg nem sietek sehová

-
Silenzio
addikt
"NVIDIA GeForce GTX 660 vagy GTX 1050 vagy AMD Radeon HD 7770" Ez a három kártya kurvára semmiben sem hasonlít egymásra.

-
csongi
veterán
Jo sokaig vartak vele. Egy Honapja keszre jelentettek a jatekot.
Igy nem lehet alkatresz eladasokat generalni.
Valoszinuleg a motor maradt, azt javitjak finomitjak tovabb.
Az ajanlott gepigenynel nem jeleztek milyen Api lesz hasznalatban. A CPU alapjan dx11. -
zseko
veterán
"vagy vele egyenértékű AMD"
Ez aztán marha pontos specifikáció

-
hunluki
senior tag
Várós

Anno még a klasszikus második résszel játszottam de annyira nem jött be a dolog, hamar ráuntam. Viszont a reboot óta rá vagyok függve keményen
Eddig kijött két részt igyekeztem csutkára kimaxolni, minden kis bizbaszt kikutatni, összes tombot feltárni. Nemrég végeztem ki a rise-ot, jöhet a shadow 
-
<Lacy85>
addikt
Nem értem ezeket a gépigényeket. Kb. minden második játéknál ellőnek ilyesmit.
GTX 660 vagy 1050....
Erősen játékfüggő, de a két kártya között van nagyjából 25-50% különbség a 1050 javára... -
dreampage
aktív tag
Van egy Xbox One X-em. 1080p/60 fps-hez vagy 4K/30-hoz elég lesz.

-
Ger_man
senior tag
Előbb a pók aztán ez

-
GodGamer5
addikt
Szokásos. Technikailag ez sem lesz egy nagy eresztés. Amúgy meg Rtx2080ti az ajánlott, akkor ez most micsoda?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
A minimum gépigény (720p@30 általában) nagyon barátságos, az ajánlottat viszont remélem úgy értik, hogy 1080p@60, magas minőséggel!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szélvészként hasít a Kingston nem gyenge kapacitású SSD-je
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- Lenovo Thinkcentre M720s SFF,i3-8100,8GBDDR4,256GB NVMe SSD,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)