Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
az iso mountolós menüponthoz én anno az osrscsi-t használtam. hátha érdekel valakit, xp / 2003 alatt tuti műx, vista meg 7 alatt nem teszteltem. telepítés:
devcon install C:\app\osrscsi_v22\osrscsipt.inf root\osrscsi
(persze lehet jobb klikkolni is az inf-en)
az osrscsi futtathatóit el kell pakolni vhová, nekem c:\app\osrscsi_v22 az útvonal.
ezután jöhet 'Mount' és 'Dismount' parancsok az iso fájlokhoz (*.reg-ként elmentve és fejléccel kiegészítve csak duplakatt és berakja a registrybe)
[HKEY_CLASSES_ROOT\.iso]
@="isofile"[HKEY_CLASSES_ROOT\isofile]
[HKEY_CLASSES_ROOT\isofile\shell]
[HKEY_CLASSES_ROOT\isofile\shell\Mount]
[HKEY_CLASSES_ROOT\isofile\shell\Mount\command]
@="C:\\app\\osrscsi_v22\\x86\\osrspmgmtcl -add -cdrom:%1"[HKEY_CLASSES_ROOT\isofile\shell\Dismount]
[HKEY_CLASSES_ROOT\isofile\shell\Dismount\command]
@="C:\\app\\osrscsi_v22\\x86\\osrspmgmtcl -delete:%1"kicsit hülyén jön ki, de ez azt jelenti, hogy a már mountolt fáljt (meghajtót) csak az eredeti iso fájlra jobbklattyal lehet eltávolítani. falun elmegy.
annyira nem bonyi, mint ahogy kinéz, 1 perc. és voilá, iso fájlon jobb klikkre van mount parancs. mondjuk ebben az én megoldásomban nincs böszme üres kékség.
mint látható szinte bármilyen cli parancs megadható, de akár interaktív scriptek is. kb ugyanígy néz ki egy explorer menüpont, ami magas prioritással futtat normál helyett. az alábbi reg bejegyzés minden exe fájl jobbklikk menüjéhez 'Run High' feliratú bejegyzést tesz, mellyel a program magasabb prioritással futtatható (ha a program is úgy akarja...):
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\Run High]
[HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\Run High\command]
@="cmd.exe /c start /high \"%1\" \"%1\""szóval lehet azért intézőben is varázsolni, ha az ember akar. gondolom valahogy meg lehetne oldani a "másolás robocopyval" vagy "másolás rsynccel" menüpontokat is, csak én sose akartam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest