Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 286-os Toshiba gázplazma laptop memóriabővítése
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Biztos lesz, akinek megfelel, de egyelőre nem ezek az általános igények, ha okostelefonról van szó. Sőt, ez esetben közvetett módon a közösségi média diktál.
Félreértés ne essék, én tökre elvagyok szelfi nélkül. De... azt én is bevallom, hogy egyes alkalmakkor baromi jól jön, ha látjuk magunkat, amikor képet lövünk. Pl. nyaraláson, ahová kb. már 0 -hoz konvergál az olyan emberek száma, akik fényképezőgépet visznek.
Már anno a tekercses fényképezőt sem szívesen bíztam rá másra. Egy telefont biztos nem adnék oda idegen embernek, hogy lőjön rólunk egy képet.
Azt gondolom, hogy az előlapi kamera az okostelefonok felé támasztott egyik legnagyobb igény az embereknél. Már alapban az is, hogy ne mosott pacát csináljon. Feltéve, ha nem 20 ezer forintos telefonról beszélünk.
Szerk.:
Mivel koncepció készülék abban sem lennék biztos, hogy ez 2019 -es nevet fog kapni. Sok olyan ötlet van benne, ami számomra vonzó. Viszont ez a koncepció még biztosan fejlődni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Android szakmai topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest