Hirdetés
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Biztos lesz, akinek megfelel, de egyelőre nem ezek az általános igények, ha okostelefonról van szó. Sőt, ez esetben közvetett módon a közösségi média diktál.
Félreértés ne essék, én tökre elvagyok szelfi nélkül. De... azt én is bevallom, hogy egyes alkalmakkor baromi jól jön, ha látjuk magunkat, amikor képet lövünk. Pl. nyaraláson, ahová kb. már 0 -hoz konvergál az olyan emberek száma, akik fényképezőgépet visznek.
Már anno a tekercses fényképezőt sem szívesen bíztam rá másra. Egy telefont biztos nem adnék oda idegen embernek, hogy lőjön rólunk egy képet.
Azt gondolom, hogy az előlapi kamera az okostelefonok felé támasztott egyik legnagyobb igény az embereknél. Már alapban az is, hogy ne mosott pacát csináljon. Feltéve, ha nem 20 ezer forintos telefonról beszélünk.
Szerk.:
Mivel koncepció készülék abban sem lennék biztos, hogy ez 2019 -es nevet fog kapni. Sok olyan ötlet van benne, ami számomra vonzó. Viszont ez a koncepció még biztosan fejlődni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- E-roller topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Így teljesít a Nubia Z80 Ultrában az új Snapdragon
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Tesla topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB fehér titán MEDIAMARKT számla 2027 szeptember 19-ig Apple garancia! Akku 97%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 128GB Blue 2év garancia! 97% akku.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest