Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Lehet véleményed, persze, ahogy nekünk is.
De akkor rosszul jött át, sorry, hogy emiatt általánosítottam. Szélsőséges véleményre szélsőséges válaszok szoktak születniDe azt is lásd, hogy nyilván a Samsung sem fog olyan kutatásokra költeni, amiben nem lát potenciált.
Az egyik lehetséges jövőbeli irányról van szó, és a mobiltelefóniára is igaz, hogy aki lemarad, kimarad.
Szóval nem véletlenül próbálkoznak ilyenekkel. Még ha te hülyeségnek is tartod.
Nyilván nem mindegyik irány fog valóban beválni, elterjedni, de próbálkozgatni kell.Az egyik legaktuálisabb/leglátványosabb ilyen példa a notch. Mindegyik gyártó próbálkozik azzal, hogy tudja megoldani a "minél nagyobb képernyő vs. front kamera" kérdéskört. Sokféle megoldás született erre, a legtöbb ezek közül nekem sem tetszik, én is hülyeségnek tartom, de nem feltétlenül egyezik a véleményem a gyártókkal vagy a másik 7mrd emberével.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest