Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hk0
tag
Nálam is volt már boot-loop az új szoftverrel. Eddig csak 1szer.
Ezt egyébként ismeritek? Asus Device Tracker Nekem a frissítés letöltése előtt jelezte a tablet hogy van ilyen is.
A honlap szerint nekem a legújabb frissítés:
2012-04-25 19:27:24US_epad-9.2.1.17-user to US_epad-9.2.1.21-user -
hk0
tag
Igazából csak hardware-s támogatással próbáltam, gondoltam a software-s csak rosszabb lehet, de majd megnézem. HW-s dekódolás melett a feliratot sem rakja ki a tv-re. Te mekkora file-al próbáltad a lejátszást?
Egyébként tegnap este nekem is csinált egy bootloop-ot, úgyhogy annyival mégsem lett jobb a helyzet.
-
hk0
tag
Nekem talán egy picivel jobb, de néha kikapcsolva találom. Engem az zavar hogy a 720p-s filmeket szaggatva viszi.
-
hk0
tag
Most már nekem is volt hogy újraindult és boot közben kifagyott. Párszor előfordult, de simán újra bekapcsoltam és bebootolt.
A HDMI kimenettel próbálkozott már valaki? Esetleg HD filmekkel?
-
hk0
tag
Eddig kétszer találtam kikapcsolva, amikor is nem készenlétben volt, hanem kikapcsolva, de az akksi nem merült le, úgyhogy csak be kellett kapcsolni... érdekes. Ezen kivül azt vettem észre hgoy a Flight Control fagy, de ez nem biztos hogy az ICS hiábja.
A böngésző néhány helyen visszalépés, pl az index.hu mobil változatában, ha alul az ember lenyitja a blogketrecet, akkor nem lehet teljesen lescrollozni, mert a böngésző valahogy nem rendereli újra azt a részt.
De ezek inkább apróságok, eddig nagyjából minden rendben, és tényleg gyorsabbnak tűnik. Bár az értesítéseknél nehezen jöttem rá, hogy hogy kell őket egyesével eltűntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- YouTube
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Windows Insider Program
- Sorozatok
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest