- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
Tegnap és ma én is kikapcsolva találtam, úgyhogy ez akkor megint szoftverbetegség... Remélem javítják. Nekem 720p-s filmek simán mennek, újraindulni nem indult még újra szerencsére. Próbáld meg más lejátszóval, vagy MX-player-en van olyan hogy szoftveres meg hardveres kódolás, vagyis nevére pontosan nem emlékszem, de a jobb felső sarokba van, hátha az segít, próba szerencse...
-
andrisms
aktív tag
Nos lekopogom, azóta nem indult újra, bár azért olyan régóta nincs fent hogy kijelenthessem, megszűnt a probléma, viszont egyre megnyugtatóbb
Sebessége rendben, gyors, nem akad, videólejátszás jó, 720p simán. HDMI okés, akksit nem tudom, mert mikor enni kért, kapott, sajna nem néztem hogy mennyit bírt, de szerintem nem szabadott romlania. Jelenleg nem zavar semmi, szóval kezd összeállni a dolog
Nektek?
-
andrisms
aktív tag
szimplán rákötöttem TV-re HDMI kimeneten, csak képeket néztünk, működik. Annyi volt más,-ezt mondjuk eddig sem értettem- hogy 3 HDMI port van a TV hátulján, és csak a HDMI 3-ba ment 3.2-es rendszerrel, most 4.0.3-nál abban nem megy, hanem csak a HDMI1-be. Ez fura mert elvileg az összesnek ugyanolyannak kellene lennie, nem?
-
andrisms
aktív tag
nekem eddig semmi gondom nem volt vele. gyorsabb lett szerintem, 3.2-nél a főképernyős lapozgatás néha beszaggatott, most már nincs ilyen. Újraindulás, egyéb negatív tapasztalatok tényleg nincsenek, kicsit finomítottak az ikonokon. Nekem nagyon bejön..
Szerintem nyugodtan tedd fel
Asus Facebook oldalán olvastam hogy valakinek az e-mail klienssel van gond, én nem tapasztaltam...
Nyilván valakinek tele van sok szarral, rátelepít 1000játékot,programot, az meg ne is csodálkozzon. nekem 57program van rajta, de semmi gond..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest