- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kikikirly
senior tag
Újak közül Han solot nem láttam ,többit igen. Nekem fő problémám a 12-es karikával van.Imádom a jó akció filmeket, és az összes valamire való akció film 16-os karikás, nem ok nélkül.Nekem a Star Wars is egy jövőbe
játszódó akció film.És az akció/csata jelenetek nagyon gyengék egy John Wick, Ryan közlegény megmentése stb filmekkel összevetve.Egyik hogy jóval kevésbé részletesen(erőszakosan) mutatják ha valakit eltalálnak,meghal stb. másik a jelenetek félépítése. Látszik hogy nem akkor váltanak kamera szöget amikor kellene,hanem amikor muszály.Na most a 12-es karika miatt szinte non-stop ez van, hisz ha tovább mutatnák az adott jelenetet, kifutnának a korhatár besorolás kritériumai alól.Az akció jelenetek 90% összecsapott, zavaros hatást kelt. Ebben a formában nem több kalandfilmnél, csak hogy itt szemben álló frakciók háborúznak egymással, megint olyan mintha Ryane közlegény megmentését akarnál valami elbaccott módszerrel kalandfilmé varázsolni.Egyszerűen nem össze egyeztethető a kettő, itt mégis ezt művelik immáron 4. alkalommal.Nem érzem magam erőszakos állatnak attól hogy akció jelenettől elvárom hogy látványos legyen.Másrészt szerintem a dráami faktort, a cselekményeknek plusz súlyt adnak ezek a részek,de ha igy mesterségesen vissza vannak fogva igenis elvesznek a mondanivalóból. Alien,Tarantino stb filmeket képzelje el valaki 12-as karikára vissza butítva, mintha nem is ugyanazt a filmet néznénk.
Port.hu-n olvastam erről egy cikket, ki van fejtve a magas korhatár besorolás hátránya, röviden jelentős bevétel kiesést okoz a néző közönség ily módon való beszűkitése.Kizártnak tartom hogy a rendezők önként jelentkeztek hogy beszűkültség eszköz tárukat, szinte biztosan a Disney megkötése.Sajnos ismét átestünk a ló túloldalára, profit hajhászat a végeredmény rovására megy.És ezért igenis dühös vagyok, ilyen franchise-ból tizenkettő egy tucat típusú filmeket csinálni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest