- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
huskydog17 #6 üzenetére
Azért az új Doom-al vigyáznék, mert már nincs senki a készítők között, aki annak idején kezdte. Még Carmack se. Lehet pont ettől lesz nagyon jó, vagy nagyon rossz.
-
huskydog17
addikt
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Az első részre kevés ember emlékszik, lévén nem most volt 1996. A remake átlagos FPS, de a vége úgy pofán veri az embert, hogy örölre megjegyzed...
-
szupermacs
veterán
válasz
huskydog17 #6 üzenetére
Majd meglátjuk, hogy mi sül ki belőle. Mondjuk engem már az újabb játékok annyira nem érdekelnek, se konzolom, se gamer gépem nincs amin futnának.
-
huskydog17
addikt
válasz
szupermacs #5 üzenetére
Igen, ez egyébként elég jól látszódik a mai piacon, hogy az európai stúdiók adják a minőséget (nagyon kevés kivételtől eltekintve). A lengyeleknél szerintem még a Farm51 akik nagyon profik a FWH mellett. FPS téren amúgy még a horvát Croteam akik még nagyon magas minőséget képviselnek Komoly Samu kalandjaival. Nyugaton egyedül az id Software jut eszembe akik szintén értenek az FPS műfajhoz (az új Doom szintén nagyon ütősnek tűnik)
-
szupermacs
veterán
Az első részt is nagyon dicsérték. Egyébként mit várunk a lengyelektől? Én csak jó játékot láttam tőlük. Kezdésnek Witcher sorozat.
Európai cégek nagyon jókat dobnak piacra. Csak az amerikaiak nyomatják a sok háborús sablon lövöldéket és ócska, tartalmatlan de látványos játékokat. -
jaja1981
addikt
Hát ez brutal. Várjuk, cask legyen rá idő.
-
Jhonny06
veterán
Még néhány hónapja vettem meg PS4-re fillérekért az első részt, nagyon jó vétel volt. Kicsit "egyszerű" játék minden tekintetben, de tökéletes kikapcsolódás, jó kis pörgős cucc. Várom az új részt.
-
A Demonic Rod alakján felnevettem. Jó kis geg.
-
törölt tag
Ahha... szóval Kelet-Európai. Akk azért néz ki ilyen minőséginek. Nem ez a tipikus nyugati szemét.
A Painkillerre emlékeztet am. Abban is faszán lehetett darálni.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Na kérem szépen, ÍGY kell JÓ FPS-t készíteni:A lengyel Flying Wild Hog ismét megmutatja, hogy hogyan is kell igazi, jó...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest