- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
TriTron
csendes tag
Üdv!
Én talán 200x is utaltam előre (nem csak itt a PH-n) és mindig azt kaptam, amit rendeltem, abban az állapotban, ahogy rendeltem...
Ettől függetlenül én is azt mondom, hogy sokaknak az üzleteléshez való hozzáállása mások megkárosításán alapszik.
Ahogy észrevettem, főleg 'csóróéknál', 'bűnözőéknél' és 'alulműveltéknél' divat a lehúzás (milyen érdekes, hogy e 3 jellemző legtöbbször kéz a kézen fogva jár együtt...), mert azt tanulták apuéktól, csórikáimból pedig sajna akad bőven szép hazánkban...)...
Amúgy meg:
Kedves Új Kormányunk nemrég felemelte a megélhetési bűnözők lehetőségeit 20.000. HUF-ról 50.000. HUF-ra, csökkentve ezzel a nagy értékre elkövetett lopások számát és növelve a rendőrségi statisztika pozitív rátáját...

Amíg a vezetők ezt teszik, mit várjunk a polgároktól...

-
Roland81
csendes tag
Mindenkinek ajánlani tudom a vele való üzletet. Megbízható, korrekt. Pénzt előre utaltuk és minden úgy történt ahogy megbeszéltük.
Én egy kijelzőt vettem tőle. Tökéletesen be volt csomagolva, és teljesen jó állapotban volt. -
Hunter2
addikt
-
Kassadin
addikt
Ott van az utánvét, amit a vevőd nem köteles átvenni/másrészt ki kell fizetned a csomag értékét+pk költségét és csak utána nyithatod ki, ha te vettél valami utánvéttel. Az utánvét is ugyanolyan rizikós mint az előre utalás egy mindenféle referencia nélküli embernek...
Az meg hogy tudod a címét, önmagában mire mész vele? Kivered belőle a pénzt, csak legyen 8 napon belül gyógyuló sérülése, akkor is lesz priuszod. Meg gondolom nem vernél meg mondjuk egy 15 éves kölyköt. -
Mr X
veterán
-
laolaj
aktív tag
-
Thome
veterán
Én szeptemberben megyek bíróságra, egy fazont szépen lekapcsoltunk... számlaszám + név volt meg. Ja igen, 2009 szeptemberi az eset. Gyorsan haladunk...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Mr X
veterán
-
dabadab
titán
-
Mr X
veterán
-
BITBOYS
addikt
-
FehérHolló
veterán
Nekem is lehet utalni. Akár mindenféle üzlet nélkül is. Megbízható vagyok.
-
EmberXY
veterán
Nekem is utalhattok előre bátran, le lehet nyomozni...

A Fekete lista csak nekem tűnik úgy, hogy nem bővült mostanában? Szerintem hasznos lenne egy ilyen gyűjtőhely... -
dabadab
titán
-
Mr X
veterán
-
laolaj
aktív tag
-
Mr X
veterán
-
laolaj
aktív tag
érdekes ez a kérdés.. h utalj vagy ne..

mi lenne azzal a sok üzlettel ahol eddig megköttettet, és ha nem utalsz előre?
akkor meg vagy nem adod el vagy nem veszed meg mert senki nem utal előre még te sem
) érdekes... -
Hunter2
addikt
-
Jhonny06
veterán
Nagyon ritkán utalok (előre), de csak azért, mert nem szeretem a postát, a személyes átvételt preferálom. Amikor utaltam, akkor pedig olyan tagoknak, akik az ősidők óta itt vannak. Bárki bármit mond, nekem ez garancia. Nem fogják eljátszani pár tízezer forintért a szavahihetőségüket. Persze gondolom volt már erre is ellenpélda, de elég ritka. Amúgy meg egyre inkább nem vásárolok itt semmit, ha igen, akkor meg személyesen, tehát szinte lehetetlen, hogy belefussak egy ilyenbe.
-
Jofi81
őstag
Én is előreutalok, miután utánanéztem a tagnak, nekem is utalnak. Nem budapesti lévén ritkán megoldható a személyes találkozó.
-
mexicanraven
senior tag
Nekem is lehet utalni, fellelhető vagyok közösségi oldalakon, ha netán egy 6990 helyett egy szaros téglát küldök, bárki agyonverhet.
ON-ra fordítva a szót, aki egy ideje használja a hardverparót, rájön bizonyos fogásokra, amiből ki lehet tudakolni a megbízhatóságot némileg.
Első ilyen a pirospontos fórum olvasgatása, utána a már említett kutakodás (megnézem, hogy ilyen néven van-e fent máshol, ha igen milyen tevékenységet folytat), meg az üzletelés során ha valaki buta, nem tud rendesen írni, nem reagál, annak élből nem utalok előre, inkább skippelem a dolgot. -
Silent77
veterán
Személyes találka nem mindig kivitelezhető sajnos.
Én mindig utalok, és utaltatok. Persze utánanézek kinek is utalok előre.Mr.Csizmás: Nekem is.

DigitXT: Ezt már megfigyeltem, leginkább a fővárosban lakóknak szokása, hogy nem utal, nem postáz.
Persze nincs ezzel semmi gond.
-
DigitXT
félisten
-
Mr.Csizmás
titán
nekem is lehet

-
Drenadar
veterán
én senkinek nem utalnék előre.
Tök mindegy milyen referenciákkal rendelkezik.
Bizalmatlanság van.
Személyes találka, és miután az árú átszemlézve, ott is a pénz a másik félnél.de sok sikert a többieknek

végül is a szerencsejáték is működik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- EA Sports WRC '23
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- További aktív témák...
- Erős, !GARANCIÁLIS! Acer Nitro 16 AI gamer laptop! -Ryzen AI 9 365, RTX 5070 8gb, 32gb DDR5, 1tb SSD
- Xreal Beam
- Gigabyte Z170X-Gaming 7 Rev 1.1 / Beszámítás OK!
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Használt 1TB NVME SSD-k - frissítve: 04.11
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ROG G614J! I7 13650HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10750H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

végül is 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)