- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy20
nagyúr
Az a része egészen biztos, hogy nVidia GPU-val is elérhető a 75Hz? Kell hozzá bármilyen hókuszpókusz?
-
hurbinyek
újonc
Szia.
Én csak annyit kérdeznék, hogy nemrég vettem én is egy ugyan ilyet, de nekem zavaró, hogy windows 10 alatt a szöveg görgetés elmosódik a kék szinben meg függőleges csíkok látszódnak főleg 75 Hz -en.Ez nórmális ez ilyen? -
laszlofme
csendes tag
Konzolhoz mennyire lenne megfelelő ez a monitor?
-
Hunork
veterán
Szia!
Nem, semmi ilyesmi nincs. Sőt, ennél a típusnál a Gaming mód le is viszi, bár én nagy különbséget nem tapasztalok, igaz, fiam játszik többet. Ami zavar, az magában a játékokban lévő elmosódás effekt. Ez nálam alapból ki van kapcsolva. Azt el tudom képzelni, hogy bekapcsolt módban ilyenkor lehet valami, még nem teszteltem. Én is 2ms TN-ről váltottam!!! És a 75 Hz alapból rátesz a régi 60 Hz-re.
-
ruti
Közösségépítő
szia,
jelenleg 2 ms-es TN paneles monitorom játszom
az IPS vonz más felhasználási területek miatt, de az 5 ms-tól tartok
tapasztalatod szerint jelentkezik elmosódás, utánhúzás gyorsmozgású játék közben az IPS panelen? -
Hunork
veterán
Nem, az Nvidia a másik fejlesztést tudja, a G-Sync-et.
Freesync = AMD
Hogy mi különbség egy drágább között? Hát természetesen a kép minősége, a kontraszt arány...stb. nyilván egy drágább monitor jó esetben leveri technikai jellemzőkben az 50 ezres kategóriát. De ez utóbbiról a Milyen monitort vegyek topikban részletesebben tájékoztatnak. -
Nyugis
senior tag
Szia
Nekem egy kérdésem van.
Egy átlag felhasználónak van különbség ezen monitor és egy 100 forintos darab között?
Most persze nem az át merore gondolok hanem a kép minőségre.
Ez a freesync dolog nagyon szimpatikus!
Illetve még az jutot eszembe hogy ha nvidia kártyád van akkor hiába freesync-es a minitorod nem használja /nem tudja értelmezni az nvidia, vsakaz amd-s vgak? -
Hunork
veterán
Szia!
Csak annak okán, hogy ez a téli, napsütéses fénykép így néz ki a monitoron. sajnálom, hogy ugyanez a kép a régi TN paneles monitor esetében nem lett elmentve. Úgy lehetne látni a különbséget. A lényeg, hogy amit a képen látunk, az volt a valóságban is. De ha baj, akkor kiveszem a képet.
Remélem sikerült egy kis kedvet csinálnom a monitorhoz!
-
deja vu
addikt
A házról miért van bent kép? Gyorsan átfutottam evés közben a beszámolódat, meg ismerkedni kell az LG-vel mert keresik a népek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Hisense U5120GW 5.1.2 csatornás Hangprojektor 510 W teljesítmény -Dolby Atmos és DTS:X támogatás
- T16 Gen2 16" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest