Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Hát ezt már komolyan nem hiszem el!

Gondoltam mégis a jBart-al a legegyszerűbb belefordítani egy magyarítást a ROM-ba. Gondoltam lemagyarítom offline, megnézem mi marad ki és befejezem ill. javítom, ami nekem nem tetszik benne, mégsem kell teljesen újat csinálni.

Megnyitottam a jBart\data\settings mappában a repo.miui.v4.main.conf fájlt és hozzáadtam ezt a sort:
    github::vagyula1/miui-v5-hungarian-translation-for-miuiandroid=Hungarian V5

Le is fordította gond nélkül. Úgy ellenőriztem le telepítés nélkül, hogy kibontottam a kész ZIP fájlból a FileExplorer.apk fájlt, amiről biztosan tudtam, hogy magyar lesz. Beletettem az APK Tool-ba, kibontottam és persze benne volt a values-hu mappa.

Igenám, de ahhoz, hogy én itt szerkesztgetni is tudjak, offline kellene beleintegrálnom a magyarítást és akkor kedvem szerint variálhatok benne. Viszont nekem offline az istennek se teszi bele a magyar nyelvet.

Próbáltam a következő bejegyzésekkel a repo.miui.v4.main.conf fájlban:
    c:\jBart\repoMIUI=Hungarian V5
    listfolder::c:\jBart\repoMIUI=Hungarian V5

A repoMIUI mappa egy Hungarian nevű mappát tartalmaz, amiben aztán benne van a Main és így tovább. Nem működött. Aztán kiszedtem belőle a Hungarian mappát, tehát a repoMIUI mappa rögtön a Main mappát tartalmazta. Akkor sem ment, egyik bejegyzéssel sem. Érdekes viszont, hogy a LOG fájl szerint sikeresen kibontotta a ROM-ot és fel is építette. Valójában még csak ki sem bontotta, szimplán csak átmásolta egyik meghajtómról a másikra és átnevezte.

Próbáltam a legfrissebb jBart 1.7.0-ás és kicsivel régebbi 1.6.0-ás verzóval is, eredménytelenül. Variáltam a beállításban is, hogy letöltse a repo-t vagy sem, aláírja vagy sem, tök mindegy volt. Egyszerűen nem kerül bele a magyar nyelv.

Valakinek valami ötlete? :W :W

Új hozzászólás Aktív témák