Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
Egyébként én is hasonlót írtam, azzal a különbséggel, hogy az intelligenciát magára a korlátra értettem. Attól, hogy sokat gyakorlok, még nem leszek intelligensebb, nem RPG ez. Az IQ-tesztek eredménye pedig csak egy mérőszám, aminél jobban nem tudjuk belőni az IQ-t.
Az élelmes parasztember példája megvan? Na ha egy ilyet csak úgy minden előzmény nélkül odaültetnénk az IQ-teszt elé, nem biztos, hogy átlépné a fogyatékossági küszöböt, pedig sokuk olyanokat képes mondani és kigondolni, olyan gyorsan következtetni, hogy helyben összeszégyellem magam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs