Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kreténtehén: Első lengyel túra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Szerintem egy ilyen esemény nem tűnne fel senkinek, figyelembe véve hogy miket szoktam irkálni. No jó talán, ha egy rendes, becsületes, normális ember törné fel akkor ő tudna olyasmit írni ami elüt a stílusomtól. De egy ilyen ember nem tör fel profilokat.

-
Huma
addikt
válasz
Dr. Romano
üzenetére
No jó. Lehet, hogy kicsit fényeztem magam.

-
Dr. Romano
veterán
"Nagyon érdekes megfigyelést tettem miközben dolgoztam (valódi munkát végeztem)."
Oké ez a bejegyzés FAKE!
-
Nekem nagyon jól jönne valami instant léhűtő, mert nagyon meleg van.
-
Huma
addikt
Nagyjából.
(#2) DeltaPower:
Bírom az ilyen hivatali ügyintéző helyeket. Általában egy éti csiga sebességével dolgoznak.
Az egészségügy még jobb. Az orvos minimum félórát késik. Utána még legalább 20 percet trécsel és kávézgat a nővérkével. Aztán egy óra/ egy ember sebességgel áramlik be a tömeg.
Ráadásul nekem orvos még nem nagyon oldott meg problémát. Általában vagy nem tudja mi a baj, vagy pedig nincs rá megoldása. Szóval király a magyar egészségügy.
-
lapa
veterán
most ezmiez? próbáltál úgy írni, mintha látszana valaminek, de amúgy nem, és reméled majd a többiek?
-
DeltaPower
addikt
Nálunk mióta bevezették az okmányirodában a sorszámhúzós rendszert, azóta még erősebben él bennem a gyanú, hogy sokkal kevesebb alkalmazott is tudná ugyanilyen lassan intézni az ügyeket.
-
Huma
addikt
Azért remélem, hogy nincs túl sok közterületes meg állami hivatalnok itt a fórumon. Nem szeretném ha a véremet vennék.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Borderlands 4
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG Seasonic 750W
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)