- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Erősen túlzol, és kezd már baromi unalmas lenni.
"Az emberek jellemén elmélkedtem. Miért van az, hogy a hatalmi pozícióban lévő személyek nagyon gyakran lekezelőek, beképzeltek és a döntéseiket megfellebbezhetetlennek tartják? Ha hibáznak, azt sosem ismerik be és hajlamosak másra hárítani a dolgot."
Ez a bejegyzés a banod miatti frusztráltságod miatt született. Csak kerítettél neki egy szép körítést, mert ha csak simán picsognál miatta, sanszos, hogy kaptál volna még egyet.
Ennyi és nem több. Teljesen mindegy mit magyarázol bele, láthatod, hogy gyakorlatilag senki nem ért veled egyet.A helyedben törölném a meglévő bejegyzéseimet (mármint ami ezzel a témával foglalkozik)(megjegyzem, már az nagyon kemény, hogy gyakorlatilag 3 bejegyzés született 5 napon belül, ami a jellemeddel foglalkozik, illetve azzal, hogy te mennyivel több vagy másoknál), és meghúznám magam, mert kezdesz baromi sok lenni. De te még ezt sem fogod most belátni, jön majd a szokásos felsőbbrendű duma, hogy de nem erről van szó.
Bár, nem tudom kinek akarod még előadni magad, látod, senki nem vevő arra amit csinálsz. -
Viktor77
titán
"Az emberek jellemén elmélkedtem."
A magadén kéne. Azt hiszem, ezzel mindent el is mondtam.
Ahogy látom, a filmes topicból kiutáltattad magad, és az elöző két bejegyzésedben is több hideget kaptál, mint meleget (ahogy azt az elsőben le is írtam). Ezen kéne eltöprengened.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mostanában gondolkodtam egy keveset.Igen, máskor nem szoktam. Hány olyan emberrel találkoztam már akik folyton csak...
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Robotporszívók
- Autós topik
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest