Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
B. Tamas
aktív tag
válasz soundman1 #2899 üzenetére
Csak azt furcsállom, hogy egyik eszköznél engedélyezve van a másiknál nem. Azt meg hagy döntsem el én, hogy mekkora rizikót vállalok ezzel és ne a Xiaomi vagy Huawei... Na mindegy, nem fog összedőlni a világ, csak kényelmes volt.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
soundman1
senior tag
válasz B. Tamas #2901 üzenetére
Ez a gyártók hülyesége, mindegyiknek csak a sajátjával működik minden flottul. A GT-k a Health-en keresztül közvetlenül érik el a bluetoothot, mintha az Android gyári szoftverét kihagynák, hiába smerteted fel az órát android alatt, az sem segit, ezért nem fog működni pl. ez sem. Ez az én tapasztalatom.
SAMSUNG A53+Amazfit Balance; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III
-
veterán
-
veterán
-
B. Tamas
aktív tag
válasz zsolt160 #2915 üzenetére
Köszönöm, tudom hol kell, de nem ajánlja fel az órát csak a karkötőt.
Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256
-
zsole84
senior tag
válasz Jack Oneill #2913 üzenetére
Hogyan tudom erre frissíteni? Nekem 10.1.1.312 van és nem ajánl fel újabbat...
-
B. Tamas
aktív tag
-
Bass
addikt
Sziasztok tegnap vettem egy gt 2e-t és a pulzusmérő ha folyamatosra van állítva marhaságokat mér pl 110-s pulzust ,a valóság kb 60-70 között van. Ez így működik sajnos vagy hibás a termék? Ha én mérem manuálisan akkor rendesen méri,viszont ilyenkor az adat nem látszik az applikációban. Köszönöm
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
zsolt160
tag
Hát nem tudom, most mértem felkarmérővel, és nekem pár dobbanás eltérés volt..
-
Bass
addikt
Nektek hogy van a kezeteken? Lehet rosszul hordom?
-
Bass
addikt
válasz Balcsix #2927 üzenetére
Szorosra van húzva,tetkó nincs,kosz nincs,szőr van😀 Még is hülyeségeket ír,próbáltam a csuklóm belső felére tenni (ott nincs szőr) ott is ugyan ez a helyzet. A vicc higy a mi band 2 és a 4-is rendesen mérte. Az órán a legújabb stoftver van. Lehet így elállok a vásárlástól.
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Elvittem ma a Prot túrázni egy körre a Velencei tó körül, meglepően jó a GPS, ha nem magas házak közt kell jelet találnia, ahol egyenesen mentem, ott szép egyenes, ahol összevissza bolyongtam, ott meg elég jól lekövette a sok irányváltást. Így már a mért távolság is pontosnak tűnik. A lépéseket talán minimálisan fölé lövi, de kb 31km-re 41 ezer teljesen elfogadható. Plusz pont, hogy 6 óra GPS és sok kézfelemelés mellett (plusz kb 50 értesítés) is csak 18%ot merült az akksi, nem tudom mennyi a gyári érték, de ez szerintem teljesen korrekt. Nem zavarták a nekicsapódó kisebb ágak sem és a lápi vízben merülésre sem panaszkodott, a bőrszíjon sem látszik semmi nyoma a dolgoknak. A pulzust szerintem felé lövi, de legalább szép konzisztens.
Van bőven kritikám a szoftveres részre és a funkciókra, de a mai teljesítménnyel nagyon elégedett vagyok. -
Bass
addikt
válasz Mersant_le #2929 üzenetére
Igen ezeken túl vagyok. Külföldi fórumokon nagyon sokan panaszkodnak rá és úgy látszik h nincs rá eddig megoldás és ha jól gondolom nem is lesz.
-
Bass
addikt
válasz Balcsix #2932 üzenetére
Van hogy nyugalmi állapotban 110-ről indul aztán lemegy 50 köré ami valós,vagy ha simán mozgás nélkül mérem akkor jó de ha sétálok vagy dolgozom a folyamatos mérés nem működik mert 100 és feletti pulzusokat mér ami nálam lehetetlen illetve mással vagy manuálisan mérve 60-70 között van. Ettől eltekintve jó kis kütyü csak bosszant ha már benne van működjön rendesen.
-
PubliCat
tag
Sziasztok!
2 telóval tervezem használni (A70 és P20 Lite), eddig egy Amazfit Bip-et nyúztam, nekem az is elegendő volt.
Szóval, 2 telóval (nem párhuzamosan), lehet használni az eszközt?
Köszi,
Cat"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
Zototh64
őstag
válasz PubliCat #2934 üzenetére
Szia!
Lehet igen, csak mindkettőre telepítsd fel a hozzávalókat.
Fiókodba mentse a dolgokat, és akkor minden meg is marad ahogyan kell.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
csipuka
senior tag
-
p2pp
őstag
válasz misimagaki #2939 üzenetére
Szia!
Ha tuccc 😀 linket dobjál már egyet ide.
Köszi szépen!Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
misimagaki
aktív tag
Fullmosa Yola 4 Colors Burnished Leather Watch Band Vintage Wristband Quick Release Strap 18/20/22mm
[ Szerkesztve ]
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
Degeczi
nagyúr
Többfélét is rendeltem, nekem meg ez vált be. Nagyon kellemesen puha, és elég hosszú vastagabb csuklóhoz is.
-
g0dl
addikt
Attól tartok ezek már nem érnek ide az adó + vám változások előtt, amivel az eu gyakorlatilag felszámolta a pár eurós kínai rendelések lehetőségét.
-
Macika66
őstag
Pár napja megint megjelent egy hír, mely szerint mégsem a július 1-jétől az országba érkező csomagok lesznek mindenképpen ÁFA-kötelesek, hanem az ez után a dátum után értékesítettek és az eladótól (ill. az Alitól) fogja beszedni a NAV a 27% ÁFA-t...
(Megjegyzem, ez lehet az egyetlen járható út - szerintem....)
Szóval teljes a fejetlen tájékozatlanság még mindig... -
g0dl
addikt
válasz misimagaki #2945 üzenetére
Akkor azt nem az evergreen hozta
-
stemplar07
őstag
egy új telefonon beállítani az órát + jelszó váltás egy rémálom !!!!!! what a ...f....ck
-
Balcsix
senior tag
válasz misimagaki #2945 üzenetére
Én is azt hittem, hogy most az ÁFA-s mizéria miatt hónapok mulva fognak megérkezni a csomagok, ahhoz képest a 15 rendelésemből 8-9 csomag 2 héten belül itt volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest