Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
(#87) "tokot nehéz rá venni"
(#96) "azonnal kellett rá vmi tok hogy az első pillanattól fogva védve legyen ott és akkor ezt találtam"Nem érzel egy kis ellentmondást a mondataidban? A tokoknak sem jártál utána, és mégis azt írtad, hogy nehéz rá tokot venni. Nem nehéz.

"mondj bármit akkor is szar rajta gépelni"
Kíváncsiságból visszaraktam a swiftkeyt (vagyis engedélyeztem, mert letörölni nem lehet, így csak tiltva volt), és azzal is tudok írni rendesen. Töröld le a felesleges appokat, amiket nem használsz, mert van rajta bőven, és ahogy észrevettem, nagyon lassítják a telefont, ezért lehet, hogy rosszul érzékel. Én 20 appot biztos letöröltem/tiltottam. És azóta felraktam már 30-at, amiket használni is szoktam, de semmi baja, szal a gyári felesleges appok közül okozhat valami problémát. Ha ez sem segít, akkor vagy hibás az érintő panel, vagy user error.

És igen, ahogy scyllarus is írta, az eladó jó eséllyel nem is ismeri a stravat, de az a dolga, hogy eladja a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
..