Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
-
LOGOUT
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
(#87) "tokot nehéz rá venni"
(#96) "azonnal kellett rá vmi tok hogy az első pillanattól fogva védve legyen ott és akkor ezt találtam"Nem érzel egy kis ellentmondást a mondataidban? A tokoknak sem jártál utána, és mégis azt írtad, hogy nehéz rá tokot venni. Nem nehéz.
"mondj bármit akkor is szar rajta gépelni"
Kíváncsiságból visszaraktam a swiftkeyt (vagyis engedélyeztem, mert letörölni nem lehet, így csak tiltva volt), és azzal is tudok írni rendesen. Töröld le a felesleges appokat, amiket nem használsz, mert van rajta bőven, és ahogy észrevettem, nagyon lassítják a telefont, ezért lehet, hogy rosszul érzékel. Én 20 appot biztos letöröltem/tiltottam. És azóta felraktam már 30-at, amiket használni is szoktam, de semmi baja, szal a gyári felesleges appok közül okozhat valami problémát. Ha ez sem segít, akkor vagy hibás az érintő panel, vagy user error.
És igen, ahogy scyllarus is írta, az eladó jó eséllyel nem is ismeri a stravat, de az a dolga, hogy eladja a telefonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 7
- PlayStation 5
- Netfone
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Cudy routerek
- BestBuy topik
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest