Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
barisssa
üzenetére
Facebook, messenger alkalmazás szemét kukában a helyük, chrome szintén úgy ki kell pucolni a sok szemétől és utána jó lesz...
a Facebook lite-hez nem kell messenger mint a másik szeméthez FB alaklmazáshoz. Vagy az opera mini böngészőt kell használni van benne FB és szintén nem kell hozzá a másik szemét a Messenger...
(#11509) gyebi00
Téma Összefoglaló és meg találod oeminfo csere címszó alatt.
-
szemesi69
addikt
válasz
barisssa
üzenetére
Valamit nem jól csinálsz

"Aksit én is jobbnak érzem, talán kicsit jobban döcög mint a 6.0-val, pl alkalmazások lassabban nyílnak meg, az új animációk sokszor akadnak, google chrome ugynaúgy halál mint ahogy eddig is tetű lassú volt. (2-3 sec mire a bill. előugrik) Messenger buborékja is laggol, rábökés után lassan dobja full screenbe!"
Aksi jó nem döcög, az alkalmazások gyorsan megnyílnak, én még nem láttam animáció akadást, mutass már róla videót
A chrome nálam gyors, a billentyűzet azonnal felugrik ha kell. A messenger működése nem a telefon hibája, az magában szar úgy ahogy van 
-
ToniSoprano
addikt
válasz
barisssa
üzenetére
Mondjuk expansyról 98 rugó szállítással a 3GB-os változat a P9 lite-ban. G4-et kapsz hazai ÁFÁ-s számlával 100 körül, és ott eltűnthető a navi bár, és a kamera durván csúcskategória, + kijelző és a proci is jobb +elrejthető a navi bár, ami pl. böngészőnél nagyon hasznos dolog így tényleg kihasználható a kijelző.
-
törölt tag
válasz
barisssa
üzenetére
A Huawei gyártói garancia (min.) 2 év.
Minden más eset bolti, vagy a kereskedő csak az első évben vállalja, hogy rajtuk keresztül is intézhető. Vagy akár 2 évig is vállalja a háztól-házig garanciát.
Huawei -nél a jelenlegi főszabályok értelmében pan-europai garancia van.
A saját, bolti (szabályos) jótállási jegy pedig a Huawei szerint nem probléma. Mivel nem bontanak dobozt.
-
törölt tag
válasz
barisssa
üzenetére
Szerintem nem lesz visszalépés. Annyira nem ismerem a 735 -öt, csak a képeket nézegettem.
Emagnál nekem úgy tűnik nem helyi garancia van, a javíttatást rajtuk keresztül lehet intézni. Futár hozza-visszi, háztól házig. Azért kérdezz rá náluk, hogy lehet -e nem rajtuk keresztül intézni. Illetve a másik kérdés, hogy milyen jótállási jegyet kapsz. Én műszaki cuccot nem vettem még tőlük. Vagyis vettem, de azok román termékek voltak, kintre ment javításra.
B********:
Sajnos az még semmit nem jelent. Láttam már szolgáltatói ROM -os független Huawei -t, és fordítva is.------
Mellesleg a Telekomnál korábban a Mate 8 -at dualként adták, ezért kérdeztem feljebb. DE ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő