Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Algieba: Nokia E61i 2025-ben
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz
Balathruin #10981 üzenetére
A B160-re nem lehet oeminfot cserélni ezért kellet neki a B130..
(#10980) eladogeppc
Az biztos, hogy megegyezik csak azon leírás alapján 10-ből 8 készülék meg fekszik. De mint a Cunaja mester is írta adott a dolog XDA lehet kérni a segítséget.
A leírásod alapján kened vágod a dolgot, és még is téglát csinálsz....
Ha nem let volna az a mondod, ami volt akkor már rég használhatnád a telefonod. De most azt mondom, hogy a részemről minden segítség nyújtás megszűnt.
Különben meg a segítség késrés általában privátba szokott történni (én vártam) gondolom, nem én foglak meg keresni, mivel nem én basztam el a telefonod (habár még az is lehet)...
Nem egy ember és nem kettő írogatott neked, és segíteni próbált de minta falra hányt borsó..
a Cunaja-nak meg több van a kis ujjában mint itt az összesünknek.. Tudod én is kérdezek tőle, mert nem szégyen, sőt ha kérdeztél volna tőle, biztos, hogy válaszolt is volna..
Én részemről befejeztem..
Ha nem jó a leírásom adott az XDA adott a HTCMania és stb oldalak..
Még annyit, hogy jobban jársz, ha elviszed a szervizbe, és meg fogják csinálni garanciába.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garanciával - iPhone 13 Pro Max, 128GB (2025.41.E)
- Garanciával - iPhone 12 , 128GB (2025.46.E)
- Kiváló, nagyon szép állapotú Xiaomi 14 (12/512GB) + Ajándék Smart Band 9! Még 13 hónap gyári gari
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest