- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GAI: Poor Volta...
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
-
LOGOUT
Huawei P8 Lite - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap feltettem a B632-t, factory reset után újra raktam és az első tapasztalatom, hogy gyorsabban merül a kelleténél.
-
kyru74
aktív tag
válasz
bencsyp18 #17219 üzenetére
Szia!
Sajnos még vélemény nem tudok mondani tegnap késő este tettem fel és az asszony telója.
Este mikor haza érek akkor kapok visszajelzést tőle egyáltalán,ha észrevesz valami változást rajta.
Csak később tudok választ adni mikor én is kezembe veszem majd egy kicsit.
Annyit tudok,hogy kétszer kellet csinálnom Factory reset-et mert először a Viber-nél nem volt értesítési hang pedig semmiféle mentést nem állítottam vissza. -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Kinek sikerült feltenni már a B594-t?
Miért nem tudom B584-re felrakni?
Több helyről is letöltöttem és FirmwareFinder-ől is leszedtem kicsomagoltam és bemásoltam a Sd kártya gyökerébe dload mappába/update.app-ot és mikor elindítom a frissítést a állandóan sofware install failed ír ki.
kipróbáltam Sd kártya nélkül közvetlen a telefon gyökerébe és úgy sem sikerült mikor próbálom felrakni szerintetek hol hibázok? -
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Annyit olvasok itt a fórumon az egy éjszakai merülésről ,hogy csak 1-2 % -ot esik a töltöttségi szint akkor a párom P8 lite-ja egy este alatt a 30%-a az sok ?
Szerintetek miket kapcsoljak vagy tiltsak le az alkalmazások között Google Play Szolgáltatások,(Filmek,Játékok... )törlése és tiltása már megvolt ?
A facebook és a viber-t használja de nem esteamit gyanítom,hogy sokat zabálhat .
-
kyru74
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött frissítés a készülékre B200-as volt eredetileg pénteken kapta a párom szülinapjára, felettem a B560 szombaton és ma lefrissítette magát B564 a készülék.
Kíváncsi leszek milyen lesz mert a B560-nak az aksi idő igen gyenge volt reggel 6-tól délután 17-ig 31%-ra csökken úgy,hogy egy hívása volt a páromnak egész nap. -
kyru74
aktív tag
válasz
scabiosa82 #10553 üzenetére
.
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdeznél olvasd el a Téma összefoglalót!!!
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. Ezért tehát: TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések!
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Metal topik
- iPhone topik
- Synology NAS
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest