Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P40 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
illjo
senior tag
válasz
janosibaja #3758 üzenetére
Szívesen, örülök, hogy sikerült.
-
kp78
addikt
válasz
donnie.d #3744 üzenetére
"Simán elértem a facebookot, ahol bejelentkezés után a privát üzeneteim is elérhetőek voltak, s nem erőltette a messenger telepítését."
A gyári böngészővel FB-on vannak üzenetek?
P30Pro-n Opera-val, meg vmelyik másik böngészővel sem látszik egy ideje...
Bár tudtommal ez nem telefon kérdése...Lett egy nagy sor keresés helyette
#3750 ish4d0w
Ejj, ha még egyszer 229e lenne az ára Euronics-ban, már venném is...
De majd csak lesz még annyi (vagy kevesebb) vmi megbízható helyen...
-
Aryon87
félisten
válasz
donnie.d #3749 üzenetére
Lehet rosszul emlekszem, bo 6 honapja nyuzom a telot
mindenesetre jo ha 2db van ebbol az atalakitobol, anno Mate10Pro-nal hamar tonkrement.
P30Pro-n 1 evig kivaloan szolgalt, es a csatlakozoresz se dugult be. Ellenben parom Honor20Pro-ja mar dugul, a toltokabel potyog ki neha.. -
donnie.d
aktív tag
válasz
Aryon87 #3747 üzenetére
Igen?
Csak mert ahány tesztet olvastam, és néztem neten töltőkábel, töltőfej, fülhallgató néhány modellnél tok volt csak mellékelve, illetve használati útmutató.A lötyögésre azért kérdeztem rá, mert a P30-ban már lötyög, ha bedugom, de utána olvasva azt írták hamar megül benne a kosz, és ez okozza ezt a hibát, amit sűrített levegő használatával megoldja a problémát. Bevallom féltem a telefonom, még nem mertem ezt kipróbálni.
-
donnie.d
aktív tag
Ami kimaradt:
Elég drága vezetékes fülhallgatót vettem, amit nagyon szeretek. Természetesen jack csatlakozóval rendelkezik. Ahogy láttam sem a P40 sem a P40 Pro nem rendelkezik jack kimenettel és átalakítót sem mellékelnek (ezt mondjuk nem értem), tehát vennem kell majd Huawei átalakítót.
Kérdésem az lenne, hogy ez idővel nem fog kicsúszkálni, ha elkezd koszolódni a töltő bemenete? Ez lenne az első ilyen telefonom, amin nincs jack kimenet. -
illjo
senior tag
válasz
donnie.d #3744 üzenetére
Szerintem teljesen felkészült vagy a témában és azok alapján amiket írtál és szükséged van, nem hinném, hogy gondod lehet. De pl facebook is megy app ban is, messenger is, sőt még gmaps is, ha nem akarsz bejelentkezni.Van app galleryn és petalon kívül is sok jó app store. Smartbanknál csak térkép nem megy, simple nél meg nem kell félni, hogy kicsúszik telefon kezedből, mert nfc fizetés nem megy😃 Reméljük már nem sokáig lesz így, van itt pár nfc pay fan😃
Ha mégis kell gms, az is megoldható, ha lejjebb lapozol, pont fel is soroltam lehetőségeket. -
donnie.d
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy P30-sal rendelkezem. Nagyon szeretem a készüléket, és magát a márkát is. Lejjebb adni nem szeretném, és a márkát sem elhagyni, mert az összes Huawei telefonommal (P8 Lite, P9 LIte (2017), Mate 20 lite) megvoltam elégedve. Mivel júliusban jár le az előfizetésem, így új készülékvásárlásban gondolkodok, és nagyon egy P40 Pro-n jár az eszem egy ideje. Hardveresen mindenképpen jó lenne, bár nálam a GMS hiánya kérdéses, hogy mennyire lenne zavaró.
Elsősorban P40 Pro tulajok véleménye érdekelne.
A következők alapján jól gondolom, hogy a készülék nekem tökéletes lenne, s jó a gondolatmenetem telefonvásárlás szempontjából?
Nem élem az életemet a telefonon, mint sokan mások. A telefonon legsűrűbben használt alkalmazás a zeneljátszó. Én megvagyok elégedve a Huawei saját zenelejátszójával, így azt használom. Sokat mozgok, kirándulok, így a Huawei egészségapplikációja vált be nálam, ami a legjobb, és legstabilabb eddigi használt applikációim közül. Mindezek telefonálni, sms-t küldeni csak legszükségesebb esetben szoktam, általában hivatalos ügyben. Ugyanis a legtöbb ismerősöm elérhető facebookon, ahol tudok privát üzenetet küldeni, vagy messengeren felhívni egymást. Ha nincs, akkor is ott a viber. Mivel nem rendelkezem kocsival, így esetek többségében a Budapesti menetrendet használom, vagy ha valahová el kell jutnom, és belefér gyalog, akkor a térképet. Fotózást sokszor használom, ennek kapcsán van csak instagram fiókom. Nagyon vásárolni nem vásároltam, így kevés alkalmazás van a telefonom, játszani pedig szinte csak akkor, ha valahová menni kell, és van várakozási idő, és a telefont nyomkodva ütöm el az időt. OTP Simple-t ritkán használok, inkább csak biztonságnak van a telefonomon, ha itthon hagynám, vagy elhagynám a kártyát. Telefonos fizetést nem erőltetem, mert félek, hogy kicsúszik a kezemből a telefon.A fényképezésben nekem tökéletes lenne, s minden bizonnyal még jobb képeket készítene, mint a P30. A zenelejátszó, egészségapplikáció is rendelkezésemre állna, hiszen mindkettő a Huawei saját applikáció. Egyenleg ellenőrzésre ott lesz majd az appgalleryben elérhető OTP Smart bank, és a szintén használt Budapesti Menetrend is elérhető. Viber is megtalálható. Telekomos applikáció is fent van már.
Ha kicsit jobban belemerülök (nem vagyok teljesen "analfabéta" mobilalkalmazások terén), akkor a meglévő alkalmazások is megtalálhatóak lesznek majd az általam vásárolt P40 Pro-n, amin a P30-on is rajta van, ha használom a Phone Clone-t, vagy a Petal Search-et. Amennyiben olyan alkalmazást telepítek, amihez kell GMS keretrendszer, az feldobja a hibaüzenetet, hogy GMS keretrendszer kell és nem fog elindulni. Amennyiben nem akarom a két említett alkalmazást használni akkor egyszerűen csak böngészőből felkeresem az általam keresett weboldalakat. Nálam jelenleg most ez a perdöntő kérdés, amire választ keresek: P30 ugyebár rendelkezik GSM-mel. Azonban a böngészőjét tesztelgettem az elmúlt napokban. Beállítottam a google.hu-t, mint kezdőoldal, s létrehoztam könyvjelzőket is. Simán elértem a facebookot, ahol bejelentkezés után a privát üzeneteim is elérhetőek voltak, s nem erőltette a messenger telepítését. Elértem több weboldalat, aminek applikációja elérhető a telefonom, valamint kezdőoldalra visszatérve böngészőből elérhető volt a térkép is. Amikor útvonalat írtam be, akkor feldobott a böngésző egy üzenetet, hogy maradok a böngészőben, vagy folytatom az útvonal megtervezését a google maps applikációban.Az összegyűjtött információim alapján felhasználói elvárásokat alapul véve nekem tökéletes lenne a P40 Pro, és a GMS hiányát is megtudnám oldani, és az általam kieső applikációkra is meglenne így az alternatíva (böngésző használat, petal search vagy phone clone).
Az appgallery is folyamatosan fejlődik, tehát mire eljutok a július végi, augusztus eleji telefonvásárláshoz, addigra valószínűleg nagyon sok applikáció elérhető lesz, és a készülék ára is kicsivel lejjebb fog menni, s nekem csak annyi lesz a dolgom, hogy megyek még egy kört milyen applikációk érhetőek el, mit mivel lehet helyettesíteni, ha nem akarok mókolni, és kínlódni vele (pl. google maps helyett Petal térkép használata)
Igyekszem tudatos vásárló lenni, így kérdésem a következő (a böngészőre vonatkozó mellett): jól gondolkodok a készülékkel, és a HMS-szel kapcsolatban, tehát merjek belevágni majd későbbiekben egy P40 Pro vásárlásába a fentiek alapján? -
illjo
senior tag
válasz
janosibaja #3742 üzenetére
Más sem fog mást mondani, hidd el, hogy a segítőkészség munkálkodik bennem, nem cinkelni akarlak😃
Neked NEM KELL letölteni SEMMIT, mivel a hisuite os downgrade et választottad. Szóval csak ismételni tudom magam, de igyekszem minél érthetőbben:
Miután, ahogy leírtam tegnap, a telefonodra feltett firmware finder appal csekkold le azt a verziót, amit megadtam. A video leírásában ott az összes letöltő link, amiket pc re és telefonodra kell feltenni cuccokat.
Majd használd a pc den a hisuite proxyt és a letöltött hisuite verziót, amit nem szabad frissíteni.
Azért nem kell letöltened semmit, mert a hisuite proxyn keresztül frissít a hisuite úgy, hogy a proxyba a video szerint megfelelő helyekre becsatolod a megfelelő dolgokat. Így a hisuite eléri a proxyn keresztül a firmware finderben hivatkozott firmware verziót és automatikusan felismeri, a te elfogadásoddal pedig 'frissítí' ami persze avittolást, downgrade et visszafrissítést jelent.Valahogy próbálj elmenni a linkelt videon, mert máshogy nem fog menni, ha mégsem az egyszerűbb dload megoldást választod, ami másik linkelt videoban van a downgrade szekcióban, a topikom első hozzászólásában.És az legelső lépésnek egy gyári visszaállításnak kellene lenni beállításokból, mert ha nincs, be tud zavarni gms telepítésnek, én már tapasztaltam. -
janosibaja
őstag
Sziasztok, tegnap este privátban sok segítséget kaptam, de mégsem jön össze a GMS-mók. Az XDA oldalán az én P40 Pro-ra a mobilom ELS-NX9 szerint a C432E8R4P1 verzió kellene, de az oldalon csak C432E7R4P1 és C432E8R5P2 található, teljesen azonos változat nincs. Gondoltam, letöltöm az egyik nem teljesen azonosat, de azt sem lehet, mert a Google Drive-on megosztott fájl nem letölthető, a gugli közli, hogy
"Sajnos a fájl jelenleg nem tekinthető meg vagy tölthető le.
Mostanában túl sok felhasználó tekintette meg vagy töltötte le ezt a fájlt. Kérjük, próbáljon meg később hozzáférni a fájlhoz..."
Tegnap már kaptam fórumtárstól egy Googlefier-t, ha valaki tudna adni egy linket a C432E8R4P1 firmware verzióra, nagyon boldog lennék. -
Aryon87
félisten
válasz
#72445440 #3720 üzenetére
Hát ez ciki.. Egy kedves ismerősöm nemrég váltott Szifonra, de fogja csipázni ezt. Bár oda-vissza van az ios-ért, igaz elég sűrű még az a bizonyos rózsaszín köd.. Rendesen élcelődik azzal hogy az ő Almácskáján eléri a Google-t. Maholnap nem lesz arra se ahogy elnézem
Marcell
Üdv itt (is)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden adott volt, hogy a P40-nel a Huawei átvegye a mobilpiaci elsőséget, aztán ugrott a Google-licenc, a vírussal meg a vásárlókedv. A piac legjobb kameramobilja szárnyaszegett ragadozó.
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest