Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szkaroly
senior tag
Gondolom a böngésző nem Chrome és az app nem a GMail. Ha így van, valószínűsítem hogy a Google szerint nem biztonságos az a böngésző és app amit használsz. Nekem gms-es mobilom van (p9 lite), de a gyári email app a G szerint nem biztonságos, ha beállítom azt hogy ezt én lesz*rom, akkor is egy hét múlva kérdés nélkül visszarakja. Legújabb Opera for Androidot használom, néha beenged, máskor meg közli frissítsem az alkalmazást (hogyan ha a legfrissebb van) vagy használjak biztonságosabb böngészőt.
Most a BlueMail van telepítve, ha ezzel is szarakodni fog akkor a gmailt kivágom mint macskát sz*rni.
-
szkaroly
senior tag
válasz
#72445440 #1546 üzenetére
Nekem még google-os Huawei telefonom van, de felraktam az AppGallery-t is kíváncsiságból. Néha hamarabb jelzi hogy van az adott appból frissítés mint a Play. És ezutóbbit még manuálisan is ellenőríztem. Most például lát Menetrendek.hu és Közlekedési mobiljegy frissítést (több napja), Play pedig semmit.
-
szkaroly
senior tag
Általában a flagship modellekre is két év a támogatottság a Huaweinél. A p20 pro két és él éve kiadott modell. Egyébként a Samsungnál is csak most hozták be a három évet. Ha ez ennyire fontos, akkor más telefont kellett volna választanod. De gondolom másban meg a p20 pro volt jobb.
-
szkaroly
senior tag
válasz
Garfield.37 #1190 üzenetére
Kellett aláírni olyan nyilatkozatot a vodánál hogy tudomásul veszed nincs rajta gms, nem működnek rajta google appok, stb.?
-
szkaroly
senior tag
Nyilván vannak olyanok is. De szerintem mások esetleg kipróbálták hogy megfelel-e nekik és ha nem akkor visszaküldték. A jelenlegi helyzetben a gyártó örülhet hogy vannak olyanok akik esélyt adnak egy gms nélküli telefonnak. Én is így fogok tenni ha a Honor X10 megjelenik nálunk. De webshopban veszem meg.
-
szkaroly
senior tag
Egy kérdés. Ha jól értem applikációban nem lehet emailcímmel bejelenkezni. De ez csak gmail-os esetben igaz, nem? Pl. yahoo-s címmel megy? (Van olyan appom aminél kötelező a login).
-
szkaroly
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #899 üzenetére
Menetrendek.hu van. Az országos.
-
szkaroly
senior tag
Ha valaki hasonló kategóriájú gms nélküli mobilt szándékozik venni, az szerintem várjon egy kicsit míg megérkezik ez:
[link]
Jobb vételnek tünik. -
szkaroly
senior tag
A benchmark táblázatban a Mi 9T adataival valami gubanc van. Amikor tavaly teszteltétek akkor kisebb értékek jöttek ki mint a Kirin 970-es Honor Playnek. Itt meg gyorsabb mint a 980-as Nova 5 T.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első olyan telefon a P40 lite, amelyen már nincsenek Google szolgáltatások, de középkategóriás mivolta miatt nagy mennyiséget terveznek belőle eladni, amit a korrekt árazás is segít.
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest