Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NemMo
őstag
Megválaszolom a felmerült kérdéseket. Eddig egy 2a töltővel töltöttem vezetékesen a telefont éjszaka. Így töltve semmit nem melegedett a tekefon. Vettem egy egyszerű wireless töltőt és ugyanazzal az adapterrel forró volt a tekefon. Vettem egy drágább ventis wireless töltőt, de még így is túl melegnek ítélem meg, persze jóval kevésbé, mint az előzővel. Ezért fogok venni egy még kisebb teljesítményű adaptert, hogy egyáltalán ne melegedjen. Az hogy mennyi idő alatt tölt fel irreleváns, hisz reggelig van idő bőven. Én nem akarok senkit meggyőzni, hogy van e értelme ezen izgulni, mert őszintén magam sem tudom, de én nyugodtabb vagyok így és ártani nem árthat, ha nem melegszik. Tudom vannak olyan vélemények, hogy az egész éjszaka töktés is ártalmas, de ezt még nem tapasztaltam. Ennyi a történet, bocsi a hosszú írásért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest