Hirdetés
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zugi
aktív tag
válasz
Stevo80a #5419 üzenetére
Mindig egyesek ráugranak az ilyen véleményt kérdezőkre, hogy miért a saját fórumán kérdez az adott telefonról itt bárki is olyat, hogy ezt válassza -e, megéri -e? Pedig tényleg van benne ráció, és magamról is tudom, mert pár hete én is így jártam. Megerősítő vélemények is jók, hogy itt ki mit szeret e telóban és miért ezt vette, nem pedig a többi másikat.
Mint friss P30 pro tulaj nekem is nagyon tetszik ez a mobil. Esetemben 3db teló került képbe, ami közül választani akartam: a Samsung S10+, Mate 20Pro és ez a P30 Pro. Nem cserélgetem havonta a telefonom, most is 3 év után váltottam, de akkor a csúcstelók igényeimhez mért legjobbikát szeretném adott pillanatban elérni.
Samsungom volt előtte, amivel meg voltam elégedve, így szívem szerint folytattam volna azon a vonalon, mégis nálam a Huawei-éihez képest gyengébb akksiján vérzett el, mert az esetemben a top1 telefonválasztási szempont. Szűkült hát a kör, a Mate 20Pro és e közöttire.Ami a Mate20 Pro mellett szólt az olcsóbb ára, mégis ugyan ilyen tudása. Olvastam, hogy annak kiváló arcfelismerőjét már nem kapta meg a P30 pro, ott egy kis visszalépés történt.
A P30 pro mellett pedig a kicsivel frisebb kiadás ez a mégbrutálabb fotós teljesítmény, zoom képesség, és szebb dizájn szólt.
Mielőtt ezeken erősebben morfondíroztam volna, egy sokkal racionálisabb dolog döntött. Mégpedig, hogy amiből választhattam, a Telenor listájából, ott már nem volt Mate 20 Pro, csak a P30pro :)Gyakorlati tapasztalatom nem volt a Mate 20 Pro-val, csak most megtapogattam hétvégén egy Media Marktban. A véleményem az, hogy azzal is megelégedtem volna, mégis így utólag most már örömmel konstatáltam, hogy jól jártam a P30pro-val, ez a kivitel azért mégis csak jobban tetszik, és örülök, hogy így alakult :)
-
adomok
tag
válasz
Stevo80a #5419 üzenetére
Ha a 2 jeltötet nézzük és a fotós képesség fontos, akkor a P30 pro-t mondanám. Én majdnem a Mate-t vettem, de vártam a vásárlással és amikor a P30 pro megjelent, nem volt kérdés, hogy ezt választom. Ha a fotózás másodlagos szempont, akkor teljesen mindegy, a küllem szubjektív és szerintem mindkét készülék jó választás, nem fogsz csalódni. Nekem talán még sosem volt ennyire problémamentes készülékem, egyetlen hibába sem futottam bele és a topicban is ritkán találkozunk panasszal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HP notebook topic
- Androidos tablet topic
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest