Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• Zugi

aktív tag

válasz Stevo80a #5419 üzenetére

Mindig egyesek ráugranak az ilyen véleményt kérdezőkre, hogy miért a saját fórumán kérdez az adott telefonról itt bárki is olyat, hogy ezt válassza -e, megéri -e? Pedig tényleg van benne ráció, és magamról is tudom, mert pár hete én is így jártam. Megerősítő vélemények is jók, hogy itt ki mit szeret e telóban és miért ezt vette, nem pedig a többi másikat.

Mint friss P30 pro tulaj nekem is nagyon tetszik ez a mobil. Esetemben 3db teló került képbe, ami közül választani akartam: a Samsung S10+, Mate 20Pro és ez a P30 Pro. Nem cserélgetem havonta a telefonom, most is 3 év után váltottam, de akkor a csúcstelók igényeimhez mért legjobbikát szeretném adott pillanatban elérni.
    Samsungom volt előtte, amivel meg voltam elégedve, így szívem szerint folytattam volna azon a vonalon, mégis nálam a Huawei-éihez képest gyengébb akksiján vérzett el, mert az esetemben a top1 telefonválasztási szempont. Szűkült hát a kör, a Mate 20Pro és e közöttire.

Ami a Mate20 Pro mellett szólt az olcsóbb ára, mégis ugyan ilyen tudása. Olvastam, hogy annak kiváló arcfelismerőjét már nem kapta meg a P30 pro, ott egy kis visszalépés történt.
    A P30 pro mellett pedig a kicsivel frisebb kiadás ez a mégbrutálabb fotós teljesítmény, zoom képesség, és szebb dizájn szólt.
    Mielőtt ezeken erősebben morfondíroztam volna, egy sokkal racionálisabb dolog döntött. Mégpedig, hogy amiből választhattam, a Telenor listájából, ott már nem volt Mate 20 Pro, csak a P30pro :)

Gyakorlati tapasztalatom nem volt a Mate 20 Pro-val, csak most megtapogattam hétvégén egy Media Marktban. A véleményem az, hogy azzal is megelégedtem volna, mégis így utólag most már örömmel konstatáltam, hogy jól jártam a P30pro-val, ez a kivitel azért mégis csak jobban tetszik, és örülök, hogy így alakult :)

• adomok

tag

Ha a 2 jeltötet nézzük és a fotós képesség fontos, akkor a P30 pro-t mondanám. Én majdnem a Mate-t vettem, de vártam a vásárlással és amikor a P30 pro megjelent, nem volt kérdés, hogy ezt választom. Ha a fotózás másodlagos szempont, akkor teljesen mindegy, a küllem szubjektív és szerintem mindkét készülék jó választás, nem fogsz csalódni. Nekem talán még sosem volt ennyire problémamentes készülékem, egyetlen hibába sem futottam bele és a topicban is ritkán találkozunk panasszal.

• sfdrakex

nagyúr

Miért nem itt kérdezed?

Ha olvasgatsz a topicban, a legtöbb tulaj elégedett a P30 Projával, így nem valószínű, hogy mást ajánlanak.

Új hozzászólás Aktív témák