- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
direwolf
őstag
válasz
kisyoda #20629 üzenetére
Igen, azt írja a szakirodalom, hogy az az ideális állapot a li akkuknak, ha 20-80 között tartod, meg 20 fok környékén stb. Viszont ez nem azt jelenti, hogy ezeken a paramétereken túl meg is döglik. Szerintem egy józan használattal nem sokat veszítesz az élettartamból.
Nekem van egy Samsung tabletem napi használatban. Szinte mindig 10-100% között ingázik a töltés, de sosem gyorstöltve (mivel nem is tud) 6 éves volt idén, még bírja wifin lógva 3-4 napot, és az Accubattery azt mondja 150 ciklus alapján, hogy 82%-os
De van egy 6 éves Samsung teló is a családban eredeti akkuval, ami bírja az egy napot még mindig. Pedig az volt gyorstöltve is néha. -
Lacccca87
addikt
válasz
kisyoda #20629 üzenetére
Erre van a beépített elektornika + AI ahogy Zoz is írja. Alkalmazkodik a felhasználói szokásokhoz. Szerintem nem érdemes ezt figyelni. Ha nem éjszaka töltöd akkor ugyis észre fogod venni ha 80% felett van és lehúzod majd, de azt se fog kárt okozni ha néha eléri a 100 at.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Gran Turismo
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest