- Meggyi001: Kuponok....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDoktor
senior tag
válasz
vivi.szivi #20457 üzenetére
TMX horror cég. Vittem be egy p20 prot a blahára a huawei szervizbe akku cserére de nem vették már be mert megszűnnek a TMX lesz már csak.NA oda én semmit .Huawei P6 miatt évekig pereskedtem velük.....Gány egy banda.Esküszöm a sarki zug "gésemes" nálunk lelkiismeretesebben végzi a munkáját...
NE HAGYD MAGAD csinálják meg de a 2. alkalom után már kárpótlást is kérj!
-
szemesi69
addikt
válasz
Üdv! Küld vissza! Annak idején volt egy samsung S4 minim. Beküldtem, 4 hónaposan, mert merült mint állat, vagy nem, mikor milyen kedve volt, Ugyanígy jött vissza mint neked, hibátlan üzemszerüen működik
Ahogy megjött küldtem vissza. 6-ik alkalommal, már csere utalvány jött vissza, mivel alaplap hibás. A csodás tmx szervizelte. Nem kevés időmbe és idegbe került, de ne hagyd annyiba
Viszont volt velük jó tapasztalatom is. Van itt külön fórum is róluk, de google is ad kacifántos történeteket. Én felvenném a kesztyűt, és a huawei-t is folyamatosan csesztetném a szerviz miatt, nekem annak idején a samsung suport segített be.
-
Janoo_07
aktív tag
válasz
Amikor nekem volt más kamera jellegű hibám személyesen mutattam meg összehasonlítva egy másik ugyanolyan készülékkel, hogy nagyon nem úgy működik ahogy kell. Ezt már a 2. ismételt ellenőrzés után tettem meg. Szerintem kb ez az egyetlen esélye hogy felfogják mi a baj...
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Háztartási gépek
- Futás, futópályák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gyúrósok ide!
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue 120 Hz ProMotion, 8 optikai-minőségű zoom 100% akku ,3 év gari
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Samsung Galaxy Z Fold7 Blue Shadow Hajlítható nagyképernyős élmény 12/512 GB-2028. 09. 03
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest