- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Köszi mindenkinek én is, jó tudni.
Más
P30
Ma videóztam a gyerek iskolai buliján, ami egy csarnokban volt, fél fénnyel(csak a fele lámpa volt felkapcsolva, kevés fény). Csináltam Auto módban és pro módban EV és AF zárral.Auto: a fókuszt jól kezeli, szép éles minden. Az AE viszont gyorsan reagál minden fényváltozásra, ezért nem teljesen egyenletes(nem vészes, de lehet van akit zavarni fog). Pechemre szemben is volt erős fényforrás(kivetített tartalom)
Pro: egyenletes fényérő, nem változik a zárnak köszönhetően, viszont az AF zárat nem ajánlom. Az auto módhoz hasonlítva nem olyan éles a képe a videónak, pedig több mérési pontot is használtam(kb mind végtelen volt), de még elfogadható bőven.
Kinti videónál a Pro módban a színek mintha mélyebbek lennének(esetleg túlszaturált?), A WB Auto módban volt.
Néztem a bitrátát is, és nem esett 10e alá, de volt majdnem 17e is, kinti videónál 14-15e kbps. Én nem vettem észre minőségbéli különbséget(aztán lehet lesz aki igen). Hangfelvétel sztem rendben, pedig elég xar volt az akkusztika(terem közepén 4 hangfal)Szóval az alapok nem rosszak sztem.......
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- PlayStation 5
- Autóhifi
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Microsoft Edge
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3342
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest