- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vivi.szivi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13520 üzenetére
Köszi! Igazad van, miota beallitottam a gépen, hogy ne menjen alvóba, amikor lehajtom a fedelét, azóta nem történik semmi :-)
A csippogásra eddig nincs megoldás. Ki fogom próbálni tok nélkül. (Egyébként nem okos tokban van, csak egy sima kinyithatós, annyi, hogy mágnes is van benne, az fogja "össze")
-
CsHuszi
csendes tag
válasz
Sztyepadzso #13520 üzenetére
Az "okostok" mágnesét a bal alsó sarokban lévő szenzor érzékeli(az nem mágneses ha minden igaz). Az okostokon ott a mágnes ahol a három kis rögzítő "tapadt".
Az IR alatt a a kijelőt rezgető hangkeltő lehet. 1.kép 2.kép
(a képek forrása [link]).
A laptopos elképzelés nem rossz.Nővéremnek egy sima egyszerű pénztárca sípolt be mindenhol, pedig már többször "lemágnesezték" a kasszánál, de idővel újra beriasztott a kapuknál. Inkább cserélte a tárcát. Nekem meg egyszer egy koax kábel tekercs riasztott be a Coopban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest