Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Pitterix: Gyógytorna
-
LOGOUT
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balúkapitány
tag
válasz
Diokhan
üzenetére
Igazad van, felületes voltam.
Igen egy Vivo.
Az alábbi forrás szerint a Vivo X20 Plus a nyerő (2017 őszén).
"...the Chinese brand Vivo became the world’s first brand to present the very first in-display fingerprint scanner on its Vivo X20 Plus."https://www.igadgetsworld.com/fingerprint-scanner-history-evolution-but-do-we-really-need-that/
-
Piotor
tag
válasz
Diokhan
üzenetére
Igen. Nekik nem volt csak A verzióju kábel és SIM panel és nem is tudták megmondani mi a különbség. Az tuti, hogy a mikrofon nem volt rajta a panelen, a D- jelun pedig rajta van, nekem az kellett, így rendeltem Alirol. Kábelt adtak vele csomagban, azzal nem is foglalkoztam külön, jött egyben. De érdemes előbb levenni a hátlapot, felhajtod a vezetéknélküli töltőt és alatta látni milyen verzió a kábel.
-
Piotor
tag
válasz
Diokhan
üzenetére
Szedd szét. Én körömmel fel tudtam feszíteni 3 év után a hátlapot. Van az usb szalagkabel, valószínű annak a felső csatlakozója van kinyulva. Leesnek róla az érintkezők. Nekem a mikrofon halt meg. Kicseréltem és jó azóta is. Plusz kapott egy új akkut és gól. Vegyél hozzá ragasztót is a hátlapra. Nem lesz olyan, mint a gyári, de a helyén marad. Sok sikert.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3573, 99% Akkumulátor
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest