Új hozzászólás Aktív témák

• Darkcomet

tag

Üdvözlet mindenkinek!

Új vagyok még erre felé, csak két hete használom a p10-et. A kamera nekem is csalódás. Igaz, hogy álló témánál jól teljesít, sőt, igen jól, de amint mozgás van, gyalázat, amit csinál. Ha mondjuk valaki csendéleteket, vagy kajákat, vagy fákat, vagy álló embereket fényképez, amolyan instagram "buzi", akkor remek képeket lehet vele lőni. Habár itt is tetten érhető az előre beállított opciókat használva a szoftwer túldolgozása. Viszont mozgó témánál igen csak alul teljesít. A fókusz hektikusan működik, nem oda fókuszál, ahova szeretném, nem azt látja, amit én. Ebből a szempontból még az öreg G3-am is jobb, nem hogy a G4-em. A manuális beállítás opció pöcsölős, és pláne az zavar, hogy nem lehet profilokat csinálni, amiket aztán kipakolhatnák a kezdő képernyőre, és csak egy klikk, és uccu neki. Ehhez playről kell appokat összebogarászni. Szóval aki fix témákat fotózgat, annak kiváló ez a kütyü, aki olyan, mint én, hogy kiveszem és egyből le akarok kapni valamit, mert nincs idő pöcsölni vele, annak egy bukás, amit ez a kamera csinál.

Új hozzászólás Aktív témák