Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-07-01 13:49:15

LOGOUT.hu

Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14085) gubacsino


gubacsino
aktív tag

17 tavaszán döntöttem a Mate 9 mellet. Bár nem sok telefont nyúztam eddig, minden várakozásomat felülmúlta készülék. Önmagáért beszél hogy ennyi ideig, a játékokat, és frissítéseket, leszámítva kompromisszumok nélkül tudtam használni.
Már tavaly akartam váltani, de nem jött össze. Simán "kihúztam" vele +1 évet. És simán van még benne legalább ugyanennyi. Köszönhetően a kiterjesztett garanciának is. A 3 év lejárta előtt a márkaszervizben cseréltettem aksit, vele kaptam egy zsír új kijelzőt is. Mindezt egy nap alatt! Ha nem jön az Amerikai korlátozás most is Huawei -ben gondolkoznék.
E mellet a váltás oka a korosodó HW. Amire természetes mára köröket vernek. De amiben igazán kiemelkedőt tudott nyújtani a MATE 9 a sokszor emlegetett mindennapos használat.

Gondolok itt arra, pl, hogy egy sima bluetooth kapcsolat során, legyen az Android Autó, okosóra, headset, a környezetemben nem egy panaszt hallottam. Eldobja , nem találja a másik eszközt. De olyan ritkán használt dolgok is mint az infra, jól tudtak jönni. Mikor előadáson a sok hisztis nyáron 30 fokra akarta beállítani klímát. A szünetekben, hogy, hogy nem, lement szépen 25 -re ;] És az olyan apróságok is jól jöttek, hogy kikapcsolt állapotában is képes volt ébreszteni. Egy fél bringás bálatönkőrt lekövetett hiba nélkül, a GPS. Az autós navigációval sem volt gondom soha.
Ezzel a néhány kiragadott példával azt szerettem volna elmondani hogy az évek alatt, simán "csak" tette a dolgát a készülék. Nem ette az életem, hogy na megint mi az ami nem működik.
Összefoglalva, mind support, mind HW-SW tekintetében több mint elegedet vagyok. Jó döntés volt a Mate 9

És félek. Mert a váltás után nem tudom mennyire fogom azt érezni jól döntöttem.
Az elvárásaimnak, a beszámolók alapján, eddig a One Plus 8T vagy a 9 látszik befutónak.
De tudom, hogy bizonyos tekintetben rögtön visszalépéssel kezdek.
Viszlát Jack, tárhely bővíthetőség, viszlát értesítő led, és visz lát infra :O
Ezek nem nagy dolgok tudom, persze megszokom majd a másikat is, (120hz, 5G, Amoled, Android 11, Wifi6) de továbbra is keresni fogom azt a telefont, ami összességben megtudja ugrani ezt a szintet.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.