Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolka75
tag
válasz Izland` #31388 üzenetére
Helló, én kB 1 hónapja cseréltettem aksit, átlagosan 15ezer körül van 1 akku csere! A vicc az hogy a hátlap is ugyan enyibe fáj kB az enyémen is ennyire volt fel puposodva a hátlap, de javaslom a mielőbbi szervizbe vitelt mert akkor még le tudják melegíteni a hátlapot ha tovább vársz az aksi töri a hátlapot, keress egy közeli megbízható szervizt és SOS javittasd ha menteni akarod a telefont! Csak jó tanács
Zolka, Galaxy A5
-
mirci18
addikt
Nekem ennyire nem nyomta szét az akku a telefont de a hátlap elengedte magát az akku lötyög. A teló kikapcsol. Meglátjuk mi lesz. Ha 30 alatt lesz a javítása akkor megéri aztán eladom.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
Befejeződött a telefonnal való kapcsolatom.
13 e ft-ért cseréltettem egy helyi szerelőnél akkumulátort.
Már a többedik olyan javításom többedik szerelőnél ahol javítanak de normálisan fedve nem tudják vissza rakni a hátlapot a telefonra. Úgyhogy otthon még megragasztottam a hátlapot. Majd a telefon egy nap alatt el is ment.
Szép volt jó volt.
Még maradt egy P30 prom de az már biztos hogy az utolsó Huawei lesz a családban.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest