- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
zebede
őstag
Hát nagyon úgy néz ki hogy ráér.
Mert ránéztem a Tés webshopra és a rendelés végén a 0 Ft-os telefonra 124k mobilelőleget kér.
Mondjuk biztos közre játszik, hogy pár hete, szintén szerződés hosszabbítással, szintén nulla forintért kihoztam az asszonynak egy samu s7 edget.De ez az előleg kérés akkor is kicsit mellbe vágott, így 10+ év telekomos múltal, 5 mobil és 3 otthoni előfizetéssel Magenta 1-esként, aranykártyásként, úgy hogy soha nem voltam elmaradva egy fillér fizetni valóval sem.
Olyan mintha a T nemszeretné hogy szerződést hosszabbítsak.
Mondjuk az igazsághoz tartozik hogy van 3 eszközre részletfizetésem is náluk, de ez a nyolc előfizetésre egyáltalán nem sok, volt már olyan is hogy öt volt egyszerre gond nélkül.
Egyébként is ezeket mindig kiszoktam fizetni, amikor 20-30 ezer forint körülre csökken a fenmaradó összeg, de nem is értem hogyan befolyásolhatnák ezek a jelen esetben nulla forintost vásárlást.De mindegy, holnap még futok egy kört a 1430-al és ha ott is így beszélnek nem hogy M10 pro nem lesz, de még a Tés jövőmön is elgondolkodom.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest