- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Okos Otthon kezdőknek
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29876 üzenetére
Biztos egy új teló akksija jobban birná,de minek? 🙂 Jelenleg 17 ora hasznalat utan,4 ora 15 perc SOT es 43%-on allok.Lazan kibirja a napot,6-7 ora SOT-tal.Nekem nagyon bevalt,neha eljatszadozom a csere gondolataval,de aztan maradok.Soha jobbat.Amugy 2 eves es 3 honapos.soha semmi baja nem volt.Legjobb telefonom,ever.Ugyh csak vigyazzatok ra es tartsatok meg 😀 Peace
-
g4mer
senior tag
válasz
Valahogy nem tudom én se felfogni, hogy miért akarja mindenki ilyen áron eladni. Mate 9 árában megy jóformán. És ebből még gondolkom alkudoznak is
Vicces, hogy az s7 edge-em, amit anno 60ért adtam el, hogy ezt megvegyem (1,5 éve), most 35-40ekért megy. Bár nem tudom ki veszi meg annyiért, de az emberek még képesek 5-6 éves iphoneokat is venni, szóval lehet nem kéne meglepődnöm
-
zoleeno1
veterán
válasz
Én ezért nem adtam el, annyiért inkább a fiókban porosodjon, de pont jól jött, mert asszonynak bexart a xiaomi-ja, azóta megelégedéssel használja
Meg szidja magát, hogy miért nem cserélte le már régen, azt mondta túl nagy batár, de rájött, sokkal jobb mint amilyen az egérmozija volt
-
mirci18
addikt
válasz
Két három évet bírnia kellene egy telefonnak.
Ha most lenne két éves és 50 környékén eladhatnám én boldog lennék mert 100-ért vettem.
De mivel a következő telefonnak Huaweit nem tudok venni nem sürgős. Ősszel lesz 2 éves a teló.Egyébként amúgy sem akarom eladni. Relatíve keveset fotózok mostanában. Akkumulátor jó extra igényeim nincsenek. ezért kár lenne cserélni.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Lexus, Toyota topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest