Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
AD4MINATOR
nagyúr
ok, fejezd ki a véleményed (kulturáltan), ezért fórum ez... de akkor ugyanezt ne csak nekem hanem a másik ~10 usernek is akikkel veszekszel a huwi-topikokban.
A saját véleményét leírta, de a lényegi kérdésre nem reagált ahogy nézem nem linkelt, azaz nincs a marketing-kamuról cikk, amit sokan kifogásoltak már több cikk alatt is. Ha lenne cikk, nem lenne miről beszélni.
Az meg, hogy nem kap plecsnit egy arra nem érdemes teló (márkától függetlenül) azért nem jár vállveregetés, hanem alap egy szakportálon akik adnak a hitelességre.Ugyanazokat a köröket futjuk, részemről le is zárom ezt a témát, amúgyis a márka magát gáncsolja már egy ideje, van elég gondjuk így is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Ennél a cikknél se én (ahogy annál a cikknél se amire hivatkozol) írtam be elsőnek (se másodiknak..) a kommentek közé a megnövekedett cikkszám észrevételt, szóval ne engem pécézz ki emiatt.
Az említett konkrét esetről meg ha van MA cikk, linkeld be kérlek mert elolvasnám, sőt ebben az esetben a cikk alá még el is ismerném hogy tévedtem és mégis lehoztátok hírként csak a kereső nem dobta ki nekem.
Viszont ha nincs cikk, mindaddig jogos a jelzés.Ja és az enyém kritika, a trollkodás meg pl. a #3 komment
Új hozzászólás Aktív témák
- Jackson elektromos gitár
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
csak a p40 megjelenése óta (~március) már az ezredik huwi cikk van és a főoldalon konstans Huawei termék reklámokkal (pl. p40, p40 lite, watch-óra, stb.)