- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Kedves Bog! Szerintem nem kell ezt ilyen sértődötten kezelni, leírtam a véleményem, amire reagáltak ketten, én pedig válaszoltam nekik! És igen, értem hogy pénzből éltek ti is.. Csak arra utaltam, hogy ha más gyártók nem is nyitják ki ennyire a bukszájukat felétek ( vagy egyáltalán nem... ), akkor is a ti feladatotok fenntartani az egyensúlyt az oldalon, ami jelenleg Huawei-fejnehéz! Nyilván ha a Huawei hazai képviseletén múlna, ez a szememben is nívósnak, és látogatottnak számító oldal már a gyártó által felvásárolt fanpage lenne, mint Kovács Ádám "függetlennek" beállított Huaweiblog-ja, ami az elmondása szerint egy "rajongói oldal"
Leírtam amit szerettem volna az első kommentemben, és reménykedem a pozitív változásokatban, részemről ez a téma ki van merítve. Szép napot neked!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nyaralás topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Proxmox VE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió eladó
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest