Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nem, ez trollkodás. Neked megírtam külön, hogy miért van blog. Erre az első adandó alkalommal jössz és megint képes vagy vádaskodni úgy, mintha csak arra várnál, hogy kicsit rugdalódhass. Ez szerintem irtó prinyó dolog.
Nem kipécézlek, hanem te vagy mindig az első, aki elkezd konkrétan vádaskodni, jelen esetben sem bírtad ki, hogy oda ne írd, hogy "jót vagy semmit". Mindig te kelted a hangulatot, egyből jössz, ha lehet kicsit beszólni, mindezt úgy, hogy ilyenkor tök véletlenül figyelmen kívül hagyod, hogy idén talán egyetlen Huawei termék sem kapott tőlünk plecsnit, a P40 Lite E-t különösen lehúztuk. Jót, vagy semmit.... rohadék, alattomos, sunyi hangulatkeltés ez, nem más.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító hír
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- EAFC 25
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Battlefield 6
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest