- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
megmondom őszintén, hogy nem tudom, hogy jelenleg milyen sebességre lenne pontosan igényem.
az egyetlen ami biztos, hogy a Spica már néha kikészít, főleg hogy egyre több net-et fogyasztok.próbálgattam más telefonokat is a kategóriában, alapvetően az Xperia U, S advance kézben járt példányaival nem volt nagy gondom, a jelenlegi után felüdülés
attól tartok csupán, hogy ez a kontraszt csak ideig óráig lesz meg, illetve míg be nem lakom a telefont
hosszú távra (ez nálam 2-3 év) tervezek és nincs kedvem cserélgetni.még megrágom a dolgot, a gond hogy nem tudtam még személyesen kipróbálni, a szolgáltatók kiorakott készülékei pedig nem informatívak
Van itt valaki aki debreceni és meg tudnám kukkantani valamikor a kütyüt egy kávé idejére?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged