Hirdetés

2024. június 27., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#3362) Foose válasza tigipuf (#3360) üzenetére


Foose
addikt

Mondjuk az első mondatoddal egyet értek,de ezt már korábban is írtam. De ha egyszer nincs rá pénzem,akkor dobjam ki a telót? :F Eleget költöttem most is amiatt,hogy átvertek és tégla lett az előző teló. Nem vég nélkül akarok én mindent feltolni,de vagy max 10 olyan dolog kell nekem(játék persze ebbe még nincs is benne)amit minden nap használok. De ennyi sem fér el,még főzött romon sem. :/ Szóval jó teló ez,ha nem telepítesz semmit :D Nekem a gyári rom is tűrhető volt,lentebb írtam is,(kora délután írtam is,hogy kevesebb volt a memóriám ezzel a főzöttel,mint gyárival)hogy milyen problémák léptek fel rögtön főzöttel. Most akkor egyik sem jó ha nincs nagyobb-gyorsabb kártyám??? Azért az úgy vicces,hogy ez határozza meg egy olcsóbb telefon használhatóságát. :D

(#3361) DS39 Jaaa,így már értem. És szerintem nem csak én egyedül,egyet értek Veled. Azért ha ebből a szempontból nézzük,már nem is annyira nyílt rendszer ez az android,ha így kényszerítik az embert bizonyos dolgokra.
Aham,én még a német oldalról szedtem le a 889-es buildot,de szerintem az jobb is,mert visszább sok panaszt olvastam a 898-as romról. Előbbit fogom visszatenni,ha visszarakom.

[ Szerkesztve ]

Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.